Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

PSD Sibiu: Au început lucrările la autostrada Sibiu-Pitești!

PSD Sibiu: Au început lucrările la autostrada Sibiu-Pitești!

Bogdan Trif, Președinte PSD Sibiu: Am promis sibienilor autostradă și ne ținem de promisiune! Am fost, sâmbata, pe șantierul autostrăzii Sibiu- Pitești și am văzut că totul e pregatit pentru construcția tronsonului Sibiu-Boița. Guvernul PSD a promis aceste realizări și le-a îndeplinit în ciuda tuturor piedicilor, blocajelor, minciunilor lui Iohannis și ale PNL. Vom lupta pentru binele românilor fie că vom fi la guvernare, fie că vom fi în opoziție. Îi invit pe sibieni să fie primii supraveghetori ai acestei construcții și să "taxeze" orice întârziere sau orice neregulă a lucrărilor.

Sâmbata, Bogdan Trif, Președintele PSD Sibiu împreună cu Președintele Organizației Municipale PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, Președintele Organizației Municipale PSD Mediaș, Mihai Macaveiu, însoțiți de primarul comunei Tălmaciu Nicolae Basarabă au fost într-o vizită de lucru pe șantierul autostrăzii Sibiu-Pitești.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

foto 4 oto 2 foto 3 foto 1

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Vivi Dragan

Acum 3 ani

A inceput constructia autostrazii, te ia rasul nu alta.Trif tu chiar ne crezi prosti pe toti? Ne prezinti niste poze cu un drum tehnologic si crezi ca ai inceput lucrarile la autostrada. Cand toti spuneau ca nu esti decat un mincinos patentat care a ajuns ministru pupand dosul lui Dragnea nu ii credeam. Dar sa minti ca ai inceput autostrada ca asa ati promis vreau sa te rog sa citesti primul program de guvernare cu care ati castigat alegerile si sa iti dai doua palme.Singurul lucru care ai reusit sa il faci a fost sa te faci de ras in Sibiu cand ai luat 10 la suta si sa reusesti sa nu demisionezi dupa acea rusine.
Raspunde

Cristi

Acum 3 ani

Pesedeu intarzie de atatia ani contructia Autostrazii Sibiu-Pitesti. Blocheaza de 3 luni deschiderea lotului 3 Lugoj Deva punand in pericol vietile oamenilor. Nu plateste la timp constructorii pe portiunile de autostrazi care sunt in lucru pentru ca are nevoie de bani pentru reclame penibile prin ziare. Are tupeul sa se laude cu un drum tehnologic care va fi folosit la contructia teoretica a viitoarei autostrazi. Trif se hraneste cu penibilul. Alta explicatie n-am.
Raspunde

Toparcean Mihai Cosmin

Acum 3 ani

O sa fie gata în zece ani? Sa stim cat timp să ne luăm pentru supraveghere!A,dar nu trebuia sa fie gata?
Raspunde

Sibian100%

Acum 3 ani

Cine mai pune botul la asemenea grosolanii?
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 3 ani

Trifuțule vezi că și stăpânul tău anunța și inaugura lucrări de importanță „mondială” la vreo autostradă care s-a dovedit un drum tehnologic și 2 borduri în câmp și a primit închisoare cu executare vreo 3,5 anișori! Tu cu obrazul tău fin nu te văd bine ...
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 3 ani

Trifutzi, baa, nu te baga peste Cuck! E asa mare jale la voi acolo cu planu cincinal si taiatu de panglici? Aaa, vin alegerile, ne facem ca muncim!!!!
Raspunde

Eu, ardeleanca!

Acum 3 ani

Cum mai are tupeu papagalul asta sa mai rosteasca numele lui Johannis ? Asta-i un pupincurist psd-ist... Alooo, ati apus! Ati cazut! Sunteti istorie... Chiar nu intelegi? Vrei sa-ti desenam?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus