Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
32°C

O companie locală cu tradiție este noul partener al Sălii Transilvania!

O companie locală cu tradiție este noul partener al Sălii Transilvania!

Comunității construite în jurul celei mai mari săli din Sibiu i s-a alăturat un nou membru din mediul privat, cu scopul de a contribui la dezvoltarea sportului. Este vorba de Unimat, companie cunoscută pentru implicarea în proiectele comunității și care dorește, astfel, să sprijine dezvoltarea sportului sibian alături de Sala Transilvania, „Sala celor 420 000 de suporteri”.

Directorul companiei, Mihai Balaban, și-a demonstrat și abilitățile sportive, trecând cu brio probele dedicate partenerilor.

Sala Transilvania - Parteneriat1

„Unimat a fost întotdeauna un partener de încredere al sportului și educației sibiene. Atât pentru mine, cât și pentru compania pe care o conduc, sportul și educația sunt coordonate de maximă importanță pentru o societate normală. Renovarea Palatului Copiilor și implicarea în proiectele Crucii Roșii sunt dovadă vie a preocupării noastre față de comunitate. Faptul că am venit alături de Sala Transilvania si de proiectele pe care le desfășoară reprezintă o normalitate și o mândrie. Sala Transilvania a fost alături de proiectele educative pe care noi le-am desfășurat, iar implicarea UNIMAT este doar o exprimare a spiritului civic pe care eu îl resimt zilnic în această companie. UNIMAT se implică mereu în construirea unui viitor mai bun pentru copiii noștri”, a declarat directorul Unimat, Mihai Balaban.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Andrei

Acum 4 ani

Oare unde merg acești bani? Sala Transilvania doar găzduiește competiții sportive și târguri de haine. Investițiile sunt acoperite de Cons. Judetean. Am văzut ca compania nu mai este partener al echipei de baschet. Practic, au fost deturnati de politic spre Sala Transilvania...
Raspunde

Vasile

Acum 4 ani

Bani, care in loc sa mearga la echipe care isi desfasoara activitatea in sala Transilvania sunt dati pentru plata intretinerii salii.Nu la investitii.La salarii si cheltuieli curente.Cam atata poate acest CJ impotent. Nu vor sa dea sala la primarie, dar nici nu pot sa o intretina.Sala incepe sa se degradeze.Acoperisul este praf, vestiarele dezolante.Vor trebuii bani pentru mentinearea ei.Normal ,dupa 20 de ani.De unde ? Din banii de parcare? Hahaha.. Sa fim seriosi. As vota cu cel care promite ca transfera sala de la CJ la primarie. Nu ca la primarie sunt multe minti luminate, dar macar nu vor mai da vina pe lipsa de bani
Raspunde

sibianul

Acum 4 ani

Dupa ce aceasta firma a fost deturnata de la CSU ca sa dea bani la Transilvania, sunt curios ce ale companii va mai "convinge" dl. Bibu ca sa dea bani la Sala. Multumim Adrian Bibu ca sustineti baschetul si sportul sibian! Dvs chiar vreti voturile sibienilor??? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus