Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

Grădina Zoologică Sibiu găzduiește două noi specii de animale

Grădina Zoologică Sibiu găzduiește două noi specii de animale

Grădina Zoologică Sibiu mai adaugă din această lună două noi specii la cele 61 găzduite până în prezent. Este vorba despre un vultur sur și un cocor cu coroană cenușie, primiți prin donație de la Zoo Budapesta, prin intermediul E.A.Z.A. (European Association of Zoos and Aquaria), în care Zoo Sibiu este membru din anul 2017.

Vulturul sur trăiește la altitudini de 3.000 de m, are o deschidere a aripilor de 280 cm și înălțimea de 120 cm. Cocorul cu coroana cenușie este originar din Africa, o specie a cărei populație este în descreștere.

Cei doi locatari noi pot fi vizitați de public în noua volieră amenajată anul acesta pentru păsările răpitoare.

IMG-20191102-WA0023

Reamintim că în acest an Grădina Zoologică din Sibiu a mai primit cinci maimuțe “negru și alb”, o specie nouă la Zoo Sibiu, fiind rar întâlnită în alte grădini din țară, un leopard de Amur și doi lupi albi, numărul animalelor de la Zoo Sibiu ajungând astfel la 263 de exemplare.

Menționăm că din luna noiembrie Grădina Zoologică este deschisă publicului conform programului de iarnă, zilnic, în intervalul orar 9.30 – 16.00.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Ace Ventura

Acum 2 ani

Perfect dar pe cand elefant, girafa, rinocer sau hipopotam? Astea sunt animale adevarate frate :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus