Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

Un pacient a fost amendat cu 1000 de lei, după ce a făcut scandal în Spitalul Județean Sibiu

Un pacient a fost amendat cu 1000 de lei, după ce a făcut scandal în Spitalul Județean Sibiu

Un sibian a fost sancționat de polițiști după ce a ajuns băut la urgențe, cu o luxație, și a făcut scandal la radiologie. Incidentul a avut loc duminică dimineața. 

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu duminică dimineața, în jurul orei 5. Potrivit personalului care se afla în acel moment în spital, pacientul era în stare de ebrietate și s-a prezentat la urgențe cu o luxație la umărul drept, pentru care avea nevoie de o radiografie. „Atunci când a fost trimis la radiologie a devenit agresiv verbal și a început să provoace personalul. Angajații au alertat agentul de pază și într-un final au chemat poliția”, transmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Polițiștii s-au deplasat la spital la 5:30 și au constatat că cele sesizate se confirmă. „Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu, unde a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru că a provocat scandal într-o instituție publică”, a relatat Elena Welter, din partea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus