Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Concert de tango argentinian, la Sibiu. Se strâng fonduri pentru un instrument muzical

Concert de tango argentinian, la Sibiu. Se strâng fonduri pentru un instrument muzical

Prima orchestră de tango argentinian din Transilvania, Cluj Tango Orchestra, va concerta la Sibiu, pe 6 decembrie. Evenimentul va avea loc la Filarmonica de Stat, de la ora 19.

„Dansam un Bandoneon” este un concert spectacol conceput pentru publicul larg, o incursiune în lumea magică a tango-ului argentinian. Pe scenă, alături de prima orchestră de tango argentinian din Transilvania vor urca și dansatori ai școlilor de tango din Sibiu, La Calesita și Tango Studio. Membrii orchestrei sunt Pedro Nunez Beretche (Filarmonica din Montevideo) - vioară, Diana Crețu – vioară, Olga Bordas – pian, Indrei Sorin Robert -bandoneon, cu participarea specială a Soniei Vass - voce.

 

Scopul concertelor este de a strânge fonduri pentru achiziționarea unui bandoneon, instrument ce se fabrică manual în Germania, instrumentul folosit de orchestră fiind cu titlu de împrumut, pe o perioadă determinată.

bandoneon

Asociația Culturală „Cluj Tango Orchestra” își propune să aducă în fața publicului larg muzica autentică a tangoului argentinian din Buenos Aires. Orchestra este formată din muzicieni profesioniști:

Diana Crețu și Pedro Nunez vin din Orchestra Filarmonicii de Stat din Uruguay, violoniști cu o activitate profesională de peste 20 de ani în această orchestră, concertând pe marile scene ale Americii de Sud.

Olga Bordas, pianistă cu o bogată experiență scenică atât în țară cât și peste hotare.

Sonia Vass, voce, instructoare de tango și de dans sportiv, pasionată de tango și de muzica de tango, cu o experiență de peste 10 ani în arta scenică muzicală.

Sorin Robert, bandoneon, fondatorul Asociației Culturale „Cluj Tango Orchestra”.

Prețul unui bilet pentru concertul din 6 decembrie de la Sibiu este de 40 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Augustin

Acum 2 ani

Sunteti extraordinari frumosi si talentati! Succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus