Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Neagu exultă: ”Am reușit să eliminăm două măsuri care ne-au scumpit viața”

Neagu exultă: ”Am reușit să eliminăm două măsuri care ne-au scumpit viața”

Deputatul liberal Nicolae Neagu a anunțat astăzi că în calitate de coinițiator al eliminării supraaccizei la carburanți, a supraimpozitării contractelor part-time și abrogarea recursului compensatoriu s-au eliminat măsuri care au scumpit viața românilor. ”În calitate de coinițiator la aceste proiecte, sunt onorat că, astăzi, împreună cu colegii parlamentari PNL am reușit să eliminăm două măsuri care au scumpit viața românilor! De această victorie, obținută astăzi, ne vom bucura cu toții. Românii vor resimți beneficiile ei începând cu luna ianuarie 2020. La începutul anului viitor,  prețul carburanților se va ieftini și impozitarea contractelor part-time va fi aferentă cu orele efectiv lucrate cum este normal și firesc, să plătești contribuții doar pentru timpul efectiv lucrat!„, a anunțat Neagu într-un comunicat de presă.

Camera Deputaților a adoptat miercuri proiectele de lege inițiate de PNL privind eliminarea supraaccizei la carburanți, a supraimpozitării contractelor de muncă part-time și abrogarea recursului compensatoriu. Începând cu 1 ianuarie 2020, supraacciza la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor de muncă part-time vor fi eliminate. O altă lege a PNL, care a comasat și solicitarea unei inițiative legislative a USR este abrogarea recursului compensatoriu. Deputații PSD au votat la rândul lor proiectul de lege, chiar dacă acesta era încă din luna februarie în Parlament. ”Prin descurajarea infractorilor care au fost favorizați până acum și prin limitarea tuturor consecințelor provocate de această lege, sperăm ca de acum încolo viața și siguranța românilor vor fi o prioritate pentru toți guvernanții. Măsurile reparatorii prevăzute în programul de guvernare al PNL își urmează cursul firesc și împreună vom reuși să câștigăm fiecare bătălie”, a anunțat liberalul.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

McD

Acum 3 ani

....iluzii de cap patrat, ca cercul este deja dedicat altcuiva!!!
Raspunde

Marcu

Acum 3 ani

:)) Un omulet RIDICOL. Posibil sa scada pretul benzinei cu 30 de bani! Wow!!
Raspunde

Cioricliul Albastru

Acum 3 ani

Crede ți ca benzinarii scad prețul?? Cred ca prima săptămână și a doua, după au să unfle prețul ca asa a fost învățat.
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 3 ani

Măi Nicolae ,în primul rând ,nu scrie nicăieri că prețurile la benzină vor scădea ,în al doilea rând comunicate de genul ăsta sunt pentru electoratul gen PSD .La capitolul pomeni electorale, nu puteți să faceți concurență PSD-ului ,aşa că dacă voi PNL-işti vreți să faceți ceva util pentru România construiți autostrăzi ,modernizați spitale şi şcoli .Încă mai sper că voi ,spre deosebire de PSD ,nu doriți să lăsați moştenire generațiilor viitoare ,,decât "DATORII de plătit .
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

In 2017,dupa introducerea supraaccizei,pretul a crescut cu 40 bani/l.Cum baza de calcul intre timp a crescut,firesc ar fi ca preturile sa scada cu cel putin 41 bani/l.Hai sa-i vedem pe liberali cum o dreg !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus