Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Alertă la Shopping City Sibiu. O friteuză a luat foc, declanșând alarma

Alertă la Shopping City Sibiu. O friteuză a luat foc, declanșând alarma

Toți cei care se aflau în Shopping City Sibiu în această după-amiază au fost evacuați, după ce s-a declanșat alarma. Oamenii stau deja de mai bine de 15 minute afară. 

Actualizare. Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum dens, ceea ce a condus la declanșarea sistemului de detecție sonor, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de pompieri, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj Smurd. Incendiul a fost lichidat în scurt timp fără probleme șu nu au fost semnalate victime. În urma incendiului s-a deteriorat aparatul de gătit”, transmite sursa citată.

Știre inițială. Alarma a sunat în jurul orei 18:30 și sună în continuare, spune un angajat al Shopping City. Oamenii așteaptă să afle ce s-a întâmplat și să li se permită accesul înăuntru. „Am ieșit fără geci, fără nimic. S-a mai declanșat în trecut de câteva ori alarma, adesea fără vreo problemă reală, dar niciodată nu ne-au ținut așa mult afară ca acum”, spune Elena.

Se pare că de vină pentru incident ar fi fost focul izbucnit de la o friteuză din care a sărit ulei încins.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

El Dorado

Acum 1 an

Cel mai tare mall din tara. Asteptam episoadele urmatoare.
Raspunde

Bobby

Acum 1 an

Dabo a luat foc ! Nu a fost o friteuza, a fost rola de saorma plina de grasime.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus