Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Tudor Gheorghe a mărturisit că a luat heroină. ”Am fost civilizat”

Tudor Gheorghe a mărturisit că a luat heroină. ”Am fost civilizat”

”Mi-e și groază când mă gândesc”, a explicat artistul vineri, invitat într-o ediție specială ”Marius Tucă Show”, explicând experiența pe care a avut-o cu drogurile. Tudor Gheorghe a povestit cum a rugat doi medici să îi injecteze heroină pentru a experimenta ceea ce trăiește un personaj care se droghează. ”Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri...”, a mărturisit Tudor Gheorghe.

”A doua zi mă durea aerul din jurul capului”, și-a amintit artistul. ”Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Mi-e groază și când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi și nu îmi dau seama cum se poate”, a recunoscut muzicianul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

S

Acum 4 ani

Pare ca ia tot timpul
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

a luat sau i s-a dat?si la america e liber la heroina nu-i asa?
Raspunde

Dan

Acum 4 ani

Probabil mai era sub influența heroinei când l-a susținut public pebIon Iliescu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus