Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Tudor Gheorghe a mărturisit că a luat heroină. ”Am fost civilizat”

Tudor Gheorghe a mărturisit că a luat heroină. ”Am fost civilizat”

”Mi-e și groază când mă gândesc”, a explicat artistul vineri, invitat într-o ediție specială ”Marius Tucă Show”, explicând experiența pe care a avut-o cu drogurile. Tudor Gheorghe a povestit cum a rugat doi medici să îi injecteze heroină pentru a experimenta ceea ce trăiește un personaj care se droghează. ”Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri...”, a mărturisit Tudor Gheorghe.

”A doua zi mă durea aerul din jurul capului”, și-a amintit artistul. ”Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Mi-e groază și când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi și nu îmi dau seama cum se poate”, a recunoscut muzicianul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

S

Acum 2 ani

Pare ca ia tot timpul
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

a luat sau i s-a dat?si la america e liber la heroina nu-i asa?
Raspunde

Dan

Acum 2 ani

Probabil mai era sub influența heroinei când l-a susținut public pebIon Iliescu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus