Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Cadoul Primăriei Gura Rîului de Crăciun: wi-fi gratuit la toată lumea

Cadoul Primăriei Gura Rîului de Crăciun: wi-fi gratuit la toată lumea

Internet gratis, atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Acesta este cadoul de Crăciun al Primăriei Gura Rîului. ”Moș Crăciun a ales în acest an pentru Gura Râului un cadou mai special. De ce spun special? Pentru că este vorba despre wi-fi gratuit în comună, în puncte de interes public cum sunt școlile, centrul comunei, primăria, biblioteca, parcul, sala de evenimente de la baraj”, a anunțat primarul Călin Gheorghe.

Primarul spune că astfel cei plecați vor fi mai aproape de cei rămași acasă. ”Ce înseamnă wi-fi gratuit? Înseamnă conexiune la internet pentru toată lumea, de la cel mai mic care dorește să se joace, sa afle lucruri noi, sa comunice până la cel mai în vârstă care poate comunica cu familia plecata departe. Crăciunul înseamnă bucurie, înseamnă unitate așa că îmi doresc ca acest Crăciun să vă aducă aproape de cei mai îndepărtați oameni dragi”, susține primarul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Andu

Acum 4 ani

Sa faci rau in numele binelui... De internet aveau nevoie?? Oare atata tehnologie si radiatii fac mai mult bine sai mai mult rau? Intreb ca nu ma pricep...
Raspunde

Milka

Acum 4 ani

Străzi neasfaltate, noroi la periferie până în gât, pungi cu cadouri date prin sat doar pentru anumite persoane... cate si mai cate, dar stai sa vezi... wi-fi moca
Raspunde

Aurel

Acum 4 ani

Cine mai are nevoie de wifi gratis care oricum nu merge in ziua de azi cand toti avem date mobile? E clar pre-campanie electorala.
Raspunde

Lucian

Acum 4 ani

In loc sa le adunati telefoanele profesorilor si copiilor la intrare in scoala, ca sa poata invata , le dati prostie cu caru'! Nu sunt rau, da nu asa se educa o societate! Stricati banii pe un muzeu! "Prin cultura la putere",aloo??
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bondica Abumeryang

Acum 4 ani

Nu frate Andu de Biserica noua aveau nevoie si de 5 popi ca sa raminem in continuare boi si timpiti cu ortodoxismul nostru si cu tine in frunte ca vad ca esti foarte deschis spre progres!!!!
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

In capul unora ca dumneata oricine are ceva de zis contrar cu ce ai dumneata de zis (probabil ceva repetat papagaliceste din ceva auzit pe undeva), este clar un ultra ortodox care vrea sa te mentina tampit si bou. Ei bine am noutati pentru dumneata: poti ramane asa cum esti si cu si fara inchipuitul dusman ultraortodox din capul dumitale
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus