Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Un cunoscut prim procuror în Parchetul Sibiu iese la pensie. Iohannis a semnat

Un cunoscut prim procuror în Parchetul Sibiu iese la pensie. Iohannis a semnat

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 30 decembrie, mai multe decrete privind eliberarea din funcție a mai multe persoane din justiție pentru pensionare, scrie agerpres. Printre persoanele eliberate din funcție se numărară și procurorul Bogdan Ioan Stănculescu din Sibiu.  

Decret privind promulgarea Legii pentru ratificarea Scrisorii de înţelegere privind avansul pentru pregătirea Proiectului de dezvoltare propus, „Cartierul pentru justiţie", dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnată la Bruxelles la 30 mai 2019 şi la Bucureşti la 6 iunie 2019 (PL-x 366/18.09.2019).

Decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a doamnei Alina Livia Vasilescu - pensionare, la data de 1 ianuarie 2020. Decret privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Braşov a domnului Gabriel Ştefăniţă - pensionare, la data 1 ianuarie 2020. Decret privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Braşov a doamnei Manuela Filip - pensionare, la data de 1 ianuarie 2020.

Decret privind eliberarea din funcţia de judecător, delegată în funcţia de preşedinte al Secţiei penale la Curtea de Apel Braşov a doamnei Aurelia Munteanu - pensionare, la data de 1 ianuarie 2020. Decret privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Braşov a doamnei Cristina Ştefăniţă - pensionare, la data de 1 ianuarie 2020. Decret privind eliberarea din funcţia de procuror a doamnei Dorina Dragomir, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani- pensionare, la data de 1 ianuarie 2020.

Decret privind eliberarea din funcţia de procuror a domnului Bogdan Ion Stănculescu, procuror şef Secţie judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu - pensionare, la data de 1 ianuarie 2020. Decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a domnului Ionuţ Marius Chirilă, delegat la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa- pensionare, la data de 1 ianuarie 2020. Decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a doamnei Speranţa-Diana Moldovan - pensionare, la data de 3 ianuarie 2020.

Decret privind eliberarea din funcţia de procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului Dănuţ Volintiru, delegat în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul structurii specializate – pensionare. Decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a doamnei Camelia Sutiman – pensionare. Decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi a domnului Ionel Bleoancă – pensionare. Decret privind eliberarea din funcţia de procuror a domnului Liviu Mihail Tudose, procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti - pensionare.

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

2 comentarii

adi

Acum 1 an

Spuneti-ne si la ce varsta si cu ce pensie au trecut in rezerva distinsii!
Raspunde

Limba romana

Acum 1 an

Printre persoanele eliberate din funcție se numărară și procurorul Bogdan Ioan Stănculescu din Sibiu. comentariile sunt de prisos...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus