Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Turiștii se bucură de un peisaj ca în povești, la Bâlea Lac | foto video

Turiștii se bucură de un peisaj ca în povești, la Bâlea Lac | foto video

Căderile de zăpadă și viscolul din ultima perioadă au transformat Bâlea Lac într-un peisaj de basm. Totul este alb iar din loc în loc mai pot fi observate parțial construcțiile din zonă. 

Un sibian a surprins universul alb în mai multe imagini, pe care mai apoi le-a postat pe Facebook. Internautul a realizat chiar și un scurt video în care povestește cât de greu se deplasează în zonă, dar cât de frumos este peisajul.

„Zăpada are peste doi metri înălțime, iar riscul de avalanșă este de gradul 4 din 5, deci foarte, foarte mare. După viscolul de azi-noapte nu mai este niciun drum. Azi e ceva mai bine, spre deosebire de ieri când era ceață densă. De la cabana Salvamont și până aici am făcut aproximativ 25 de minute, cu zăpada aproape până la gât”, povestește acesta.

Potrivit meteorologilor, cea mai scăzută temperatură din țară astăzi a fost resimțită chiar la Bâlea Lac, la ora 10 fiind înregistrate -17 grade Celsius.

Bărbatul a dorit să își păstreze anonimitatea, însă ne-a permis să preluăm imaginile pe care le-a distribuit pe rețeaua de socializare în urmă cu mai puțin de 24 de ore.

zapada balea lac facebook12 zapada balea lac facebook11 zapada balea lac facebook10 zapada balea lac facebook9 zapada balea lac facebook8 zapada balea lac facebook7 zapada balea lac facebook6 zapada balea lac facebook5 zapada balea lac facebook4 zapada balea lac facebook3 zapada balea lac facebook2 zapada balea lac facebook1

Tag-uri: Bâlea Lac

Vizualizari: 3498

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus