Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
1°C

Modificări în orarul elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 1, din martie

Modificări în orarul elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 1, din martie

Școala Gimnazială nr.1 din Sibiu este una dintre școlile incluse în programul de reabilitare prin fonduri europene. Din lucrările care urmează a fi făcute la acestă școală face parte și reabilitarea sălii de sport prin înlocuirea ferestrelor cu tâmplărie și geam termoizolant. Semestrul doi începe cu lucrări la sală care se preconizează a fi gata în luma martie a acestui an, după cum spun reprezentanții IȘJ. Din acel moment, elevii și profesorii își vor desfășura activitatea după un program special.

Din luna martie, elevii și dascălii Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Sibiu își vor desfășura activitatea după un alt program decât cel obișnuit pentru a permite efectuarea lucrărilor de realibitare. Astfel, s-a decis ca odată cu începerea lucrărilor, tot parterul să fie eliberat, iar clasele să fie mutate la etajele I și II. Pentru elevii claselor a I-a, a II-a, a III-a, a IV-a, a VII-a și a VIII-a, cursurile vor începe de la 8.00, iar pentru clasele a V -a și a VI-a cursurile vor începe de la ora 11.00 sau 12.00.

Contractul de reabilitare al acestei școli este în valoare de 6,91 de milioane lei, fonduri europene.

Școala urmează să aibă parte de o izolare termică a fațadei și a plăcii peste ultimul nivel încălzit, de instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice (panouri fotovoltaice) și termice (pompe de căldură aer-apă) pentru consumul propriu al clădirii și reabilitarea instalațiilor de iluminat din clădire, inclusiv prin înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent cu corpuri de iluminat eficiente energetic.

În această școală sunt 550 de elevi și 40 de cadre didactice.

Foto Arhiva

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus