Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
4°C

VIDEO-Avionul ucrainean prăbușit în Iran pare că fost lovit de o rachetă

VIDEO-Avionul ucrainean prăbușit în Iran pare că fost lovit de o rachetă

O înregistrare video transmisă CNN şi New York Times arată o rachetă care zboară pe cerul Teheranului miercuri şi care loveşte un obiect. În jurul acelei ore, avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord s-a prăbuşit la puţin timp de la decolarea de pe aeroportul din capitala iraniană.

CNN precizează că nu poate verifica autenticitatea înregistrării, dar clădirile care pot fi văzute par similare celor din suburbia Parand a capitalei iraniene. Avionul ucrainean s-a prăbuşit la nord de această suburbie.

Imaginile, trimise CNN şi  New York Times, arată o lumină pe cer, care se mişcă de la stânga la dreapta şi apoi explodează.

Premierul canadian Justin Trudeau a declarat joi că se pare că o rachetă iraniană a doborât avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord prăbuşit miercuri, la puţin timp de la decolarea de pe aeroportul din Teheran, relatează Reuters.

Joi, un oficial american, care invoca date primite prin satelit a declarat că Washingtonul a stabilit, cu un înalt grad de certitudine, că avionul a fost doborât de rachete. Acelaşi oficial a relatat că avionul ucrainean, un Boeing 737-800, a fost urmărit de radarul iranian,

Alţi doi oficiali americani au firmat că, în opinia Washingtonului, avionul a fost doborât accidental, conform Reuters.

Şeful Aviaţiei civile iraniene Ali Abedzadeh a calificat drept ”zvonuri ilogice” informaţiile conform cărora Iranul este vinovat de prăbuşirea avionului ucrainean.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

El Borado

Acum 2 ani

Cel mai mare pericol, e proliferarea prostiei pe planeta. Se produce deja de cativa ani buni. Omul nou se vrea acum brunet, ferchezuit si cu gura mare. Se ignora faptul ca pe unde traiesc specimene cu aceste semnalmente e haos si generic povestiti, e lumea a 3-a. Dar oranduirea care a pus mana pe o mare parte din planeta, politic vorbind, la asta face propaganda. Urmariti mai cu atentie reclamele, afisele si filmele... mai ales cele de pe celebrul Netflix. Toate, foarte puternice instrumente de propaganda ale unor politici cel putin bolnave.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus