Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FC Hermannstadt anunță primele două transferuri

FC Hermannstadt anunță primele două transferuri

Atacantul Adrian Bălan și fundașul central Alin Dobrosavlevici au semnat în această dimineață cu A.F.C. Hermannstadt. Cei doi se află în Spania, la Marbella, unde au intrat deja în programul de pregătire al echipei sub comanda lui Vasile Miriuță.

În vârstă de 29 de ani, vârful de atac Adrian Bălan este originar din București și a mai evoluat în trecut pentru echipe de Liga I ca F.C. Voluntari și C.S.M. Politehnica Iași.

Potrivit statisticilor, acesta a marcat 43 de goluri și a avut 15 pase de gol în 145 aparențe în Liga I, fiind cotat cu suma de 450.000 euro pe siteurile de specialitate. Adrian Bălan a fost transferat de FCH din postura de jucător liber de contract.

Alin Dobrosavlevici, fundașul central în vârstă de 25 de ani, originar din Moldova Nouă (Caraș-Severin), fost international România U19, a jucat la începutul acestui sezon pentru Concordia Chiajna, în Liga a II-a, de unde a fost transferat definitiv de A.F.C. Hermannstadt.

Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dunărea Călărași, pentru care a și înscris 4 goluri, Academica Clinceni, ASA Tg.Mureș, ACS Poli Timișoara și Dinamo București. Potrivit siteurilor de specialitate, Dobrosavlevici are o cotă de piață de 450.000 euro.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Gotcha

Acum 4 ani

Ehh...luam si noi ce putem gratis. Oricum de ce ne-a fost frica n-am scapat...Miriuta Tati ne va manca zilele si emotiile timp de 18 sau Doamne fereste, 19 meciuri!!! Eu i-as propune distinsului ardelean (calitate pe care i-o apreciez mai mult decat cea de antrenor de fotbal) sa faca ceva revolutionar la nivel de tactica....pentru ca ne-am saturat de tactica de anul trecut: minge lunga si dupa ea!!! Anul asta sa se mai uite si el pe la tv si sa construiasca o echipa cu o tactica moderna...de exemplu 3-5-1-1 ??? Daca tot ne batem la retrogradare, macar sa o facem intr-un mod frumos...nu? Ce ziceti? TATI???
Raspunde

ion

Acum 4 ani

Nu pica SIBIUL, in mod sigur, dar face-ti un staSF.dion de 19000 de locuri, nu o porcarie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus