Joi,
03.12.2020
Parțial Noros
Acum
1°C

Sera de Flori și Plante Camelia’s Sibiu: Tot ce trebuie să stiți despre Tuia Smaragd

31 Ianuarie 2020 16:12

Sera de Flori și Plante Camelia’s Sibiu: Tot ce trebuie să stiți despre Tuia Smaragd

O plantă cu totul deosebită pentru crearea unui peisaj de poveste în propria grădină este Tuia Smaragd, cel mai vândut conifer din România. Sera de Flori și Plante Camelia’s din Sibiu vă oferă o serie de recomandări, dar și secretul pentru ca această plantă să reziste cât mai mult timp.

O plantă frumoasă, care va ieși în evidență printre cele mai mici decât ea, Tuia va crește chiar și până la o înălțime de opt metri, dacă sunteți norocoși. Este ușor de întreținut, plăcută privirii și, cu siguranță, o achiziție de care nu o să vă pară rău. Iar prețurile nu sunt deloc mari!

Veți găsi Tuia Smaragd și sub denumirea de „Cedru Alb”, fiind una din cele mai populare specii de arbori ornamentali și în mod clar cea mai populară specie de conifer decorativ, pentru grădini. Poate fi plantată cam în toate tipurile de sol, fiind extrem de versatilă. Preferă locurile însorite sau cu semiumbră și are o creștere rapidă, atingând la maturitate (cam în 15-20 ani) înălțimea maximă de 4-6 metri, uneori chiar mai mult, până la 6-8 metri.

O astfel de plantă este foarte ușor de îngrijit, fără să ridice probleme nici măcar pentru cel mai puțin experimentat grădinar. Sunt câteva reguli simple de urmat și trebuie să acordați puțină atenție semnelor pe care le dă pe parcursul dezvoltării.

Sera de flori și plante Camelia’s se află la doar 6 kilometri depărtare de Sibiu, într-o zonă care merita vizitată chiar și numai pentru frumusețea aparte. Aici veți găsi și mai multe soiuri de Tuia, iar pe site-ul serei puteți consulta dinainte prețurile plantelor pe care vi le doriți.

Vizualizari: 2379

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus