Duminică,
25.07.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Neagu: Se deschide calea alegerilor anticipate

Neagu: Se deschide calea alegerilor anticipate

Deputatul liberal Nicolae Neagu susține că prin votul moțiunii de cenzură de ieri s-a făcut primul pas pentru inițierea alegerilor anticipate. ”Demiterea guvernului liberal al premierului Ludovic Orban, prin 261 de voturi pentru moțiunea de cenzură, deschide calea alegerilor anticipate Rezultatul moțiunii de cenzură confirmă că PSD se opune cu toată forța proceselor de reformare! PSD se opune majorității românilor care și-ar dori consolidarea democrației prin alegerea primarilor în două tururi de scrutin, care adâncea democrația permițând românilor să-și aleagă primarul cu peste 50%+1 din cei cu drept de vot”, susține Neagu.

În opinia deputatului, liberalii au reușit în trei luni să repare multe din erorile comise de social-democrați în trei ani de acitivitate. ”Demis de aceeași majoritate creionată de Dragnea, Guvernul PNL al premierului Orban merită toată aprecierea și susținerea românilor, reușind în doar 3 luni de mandat să repare multe dintre erorile grave ale administrației ultimilor 3 ani de guvernare PSD-istă. Și reamintesc doar: eliminarea supraaccizei la carburanți; abrogarea recursului compensatoriu; eliminarea supraimpozitării contractelor de munca part-time; creșterea salariului minim pe baza unor indicatori economici obiectivi; restructurarea guvernului de la 27 la 16 ministere-doar începutul reformei administrație centrale; desființarea SIIJ; indexarea alocațiilor pentru copii cu rata inflației; eliminarea pensiilor speciale; modificarea OUG51 pentru plata transportului elevilor; corectarea nocivităților din OUG 114; reluarea procedurii pentru înscrierea sitului Roșia Montana in patrimoniul UNESCO; asumarea bugetului de stat si al asigurărilor sociale de stat cu creșterea salariilor si a punctului de pensie dar în același timp cu susținerea investițiilor publice și deblocarea marilor investiții in infrastructura de transport, dar și reducerea unor cheltuieli bugetare nejustificate”, susține Neagu.

Deputatul anunță că liberalii rămân în parteneriatul alături de președintele Iohannis și că ”nu vor abandona însă bătălia pentru reformă, pentru o Românie normală, modernă, sigură, prosperă, educată și apreciată”.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Proadevăr

Acum 1 an

Lasă pe alții să își dea cu părerea deputatule! Uită-te în oglină și vezi cât ești de penibil. Nu ați făcut nimic în cele trei luni de guvernare, dimpotrivă, promovarea nulităților în toate domeniile și funcțiile publice a fost numai și numai din interes politic și nicidecum profesional. La lada cu gunoi veți ajunge!
Raspunde

ProViorica

Acum 1 an

Asa asa ...zi-le Loredana. Pardon, Viorica. Coiuma rosie merita sa fie imprimata pe hartia igienica in semn de respect si apreciere a poporului, fata de cea mai mare adunatura de pungasi cu minti de giboni antiromani care au adus Romania in starea ca dupa 30 de ani de la revolutie sa ajungem in halul in care suntem, depopulati si in prabusire. Toti ilustrii minsitrii si membrii ai PSD, precum si acolitiii, ar trebui imprimati pe hartiile igienice din Romania... uite asta era o buna idee de ordonanta de urgenta.
Raspunde

un sibian

Acum 1 an

cine s-a gandit sa vorbeasca!!!
Raspunde

zzz

Acum 1 an

cumva simt ca imi cade mana daca voi vota o lista cu neagu-cazan-sovaiala. poate le vine mintea la cap celor din PNL si reformeaza lista aia...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus