Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Deținutul care l-a amenințat cu moartea pe președintele Iohannis, condamnat pentru ultraj

Deținutul care l-a amenințat cu moartea pe președintele Iohannis, condamnat pentru ultraj

Un deţinut care l-a ameninţat pe preşedintele Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori pe care i-a trimis-o din Penitenciarul Aiud, unde îşi ispăşeşte o pedeapsă de 15 ani pentru omor, a fost condamnat miercuri de Judecătoria Aiud la 1 an de închisoare pentru ultraj.

Judecătoria Aiud a dispus condamnarea "inculpatului Munteanu Costin, deţinut în Penitenciarul Aiud, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj", scrie Agerpres.

Condamnat în 2016 de Tribunalul Hunedoara la 15 ani de închisoare, pentru omor, decizie rămasă definitivă în 2017 la Curtea de Apel Alba Iulia, inculpatul va adăuga la restul rămas neexecutat şi 1 an de închisoare pentru ultraj la adresa şefului statului, care s-a constituit în acest dosar parte vătămată. Decizia Judecătoriei Aiud este cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicare.

Potrivit Alba24,  Munteanu este condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor, decizie definitivă fiind dată în 2017 de magistrații Curții de Apel alba Iulia. În urma unei cereri de grațiere respinsă de către Klaus Iohannis, Munteanu i-a trimis Președintelui României o scrisoare prin care îl amenința cu moartea. Scrisoarea respectivă a fost semnată de către Costin Munteanu cu numele și datele unui alt deținut încarcerat la Penitenciarul Aiud.

În urmă cu câțiva ani, Munteanu și-a omorât iubita prin mai multe lovituri cu un corp contondent, în zona capului și i-a lasat cadavrul să putrezească în apropierea Peșterii Vacii din județul Hunedoara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Voltaire

Acum 4 ani

Si acum inlocuiti cuvantul Iohannis cu Ceausescu.
Raspunde

El Prazo

Acum 4 ani

O prostie mai mare nu puteai sa scoti. Dar no, daca atat poate mintea ta... e trist. Ceausescu te baga la parnaie pentru ca-l criticai sau criticai sistemul... si nu Ceausescu te baga la puscarie, ci mai degraba sistemul, adica PSD-ul de atunci, care se numea PCR, de frica sa nu prinda si altii tupeui si sa le pericliteze "pozitiile". Cam cum incercau pe 10 august. Pai tu compari un criminal din puscarie care ameninta presedintele cu moartea, cu situatiile in care se arestau oameni pe strada pentru "uneltiri impotriva sistemului socialist", adica critici sau nemultumiri rostite printre vecini, de catre oameni infometati ? Trebuie sa fi tare limitat mintal sa poti scoate din tine asa ceva. Du-te la psihiatru sau ascunde-te intr-o scorbura... de unde ai iesit, omule !?..ca evident nu prea intelegi mare lucru.
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

dreptul la opinie e in constitutie daca il ameninta pe dragnea ehe ciuma rosie! la 15 ani de pirnaie cred ca nu era nascut sa uneletesca impotriva sistemului lui ceasca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus