Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Hermannstadt – Astra 2-2. Cu un meci nu se face primăvară

Hermannstadt – Astra 2-2. Cu un meci nu se face primăvară

Sibienii au ratat o victorie importantă în perspectiva play-out-ului, după ce au dominat ASTRA Giurgiu aproape întregul meci. Suporterii sibieni au fost în culmea fericirii atunci când Hermannstadt a condus cu 1-0, au disperat atunci când echipa a căzut și s-a văzut condusă, iar finalul le-a readus bucuria. Putea fi și mai bine dacă în minutele de prelungire ale partidei, Bălan nu rata dintr-o reluare cu capul, la câțiva centimetri de stâlpul porții lui Lazăr. Această partidă a fost, după cea cu Dinamo, cea mai bună a sibienilor din aces campionat. Păcat de celelalte.

Hermannstadt a început bine partida și a fost aproape de gol în minutul 6: corner bătut lung, Yazalde lovește cu capul, mingea alunecă pe lângă jucători și aproape că-l păcălește pe Lazăr. În minutul 31, dintr-o lovitură liberă Sibiul a fost din nou aproape de gol. Dobrosavlevici lovește cu capul o minge centrată în careu de Cordea, însă portarul giurgiuvean respinge cu dificultate în corner. Din a treia fază fixă, Hermannstadt este din nou aproape de gol. Petrescu atinge bara cu o minge trimisă spre poartă din lovitură liberă. Imediat după pauză, sibienii marchează, evident tot dintr-o fază fixă. Debeljuh marchează după o lovitură liberă executată de același Petrescu. Iar de aici, Sibiul intră în hibernare, iar Astra reușește să schimbe cursul unui joc care părea facil pentru sibieni.

După o bâlbâială a fundașilor sibieni, cu o pasă deviată ce-l lasă pe Valentin Gheorghe singur cu Begue, Astra reușește să egaleze. A părut un gol ușor, după o partidă foarte bună a sibienilor. În minutul 67, Astra preia conducerea după o fază simplă. Centrare în careu, preluare și șut la colțul lung. Marcator: Valentin Gheorghe.

86695441_505686040086797_2950612617904783360_n

Sibienii reușesc egalarea după o fază încâlcită în careul giurgiuvenilor. O centrare șutată în careu, minge deviate cu capul, preluare a lui Bălan și șut pe lângă portar: 2-2. În minutele de prelungire, Sibiul putea da golul victoriei. Tot din lovitură liberă, executată tot de Petrișor Petrescu, însă finalizarea lui Bălan îi ocrotește pe cei de la Astra, echipa care mai are nevoie de un singur punct în ultima etapă pentru a intra în play-off. Echipă care a reușit în acest meci două șuturi pe poartă: cele două goluri.

86728162_3391302600896832_1940358699826544640_n

FC Hermannstadt se află după acest egal pe locul 10 în clasament, cu 25 de puncte, însă la distanță de șapte puncte de Sepsi, echipă aflată pe locul opt, cu 32 de puncte. În ultimul meci dinaintea play-out-ului, Hermannstadt va juca în deplasare cu FC Voluntari.

Hermannstadt: Figueiredo - Tiago Almeida, Dobrosavlevici, I. Stoica, Opruț - Rimane, R. Pires - P. Petrescu, Yazalde, A. Cordea - Debeljuh

Rezerve: Rodrigues Novo - Diarrassouba, S. Busu, Vilenha, L. Dumitriu, Ad. Bălan

Antrenor: Vasile Miriuță

Astra: D. Lazar - Graovac, G. Tamaș, C. Dima - Begue, G. Simion, Crepulja, Al. Ioniță, Radunovic - D. Alibec, V Gheorghe

Rezerve: Kitanov - D. Bruno, Biceanu, Dandea, Balaure, Fatai, Stahl

Antrenor: Bogdan Andone

 

Stadion: Municipal, Sibiu

Arbitru: Sebastian Colțescu // Asistenți: Daniel Mitruți, Daniel Hulubei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mihaiță Conserva

Acum 4 ani

Blat
Raspunde

Lenroc

Acum 4 ani

Cred că ai văzut alt meci, nu avem cum să dominăm pe nimeni deoarece echipa sibiană e alcătuită din mulți nimeni. Jucăm execrabil, golurile sunt doar întâmplări, nu legăm o fază cursivă tot meciul.
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 4 ani

Cred ca suntem cea mai buna echipa la faze fixe. Problema e cand incepem sa jucam si noi fotbal. Ca la meciul acesta mingea a stat un sfert de ora in aer. Cu bufa bufa asta nu e fotbal.
Raspunde

Sibian

Acum 4 ani

..se repeta "reteta".O repriza dominam si in a 2 a parca intra alti jucatori.Prea mare coincidenta!
Raspunde

zexe

Acum 4 ani

Eu cred că te-ai uitat la alt meci, deoarece Astra a dominat permanent și putea să fie 3-1, la 2-1 oaspeții au avut cea mai mare ratare a meciului.
Raspunde

ss

Acum 4 ani

Sau poate nu esti tu in stare sa pricepi ce ai vazut...ce a dominat astra? In afara de cele 2 goluri au avut o singura ocazie mare. Ocazii de gol 13-10 pt Sibiu, suturi pe poarta 6-2. Puteam chiar sa castigam la ultima faza.
Raspunde

dan

Acum 4 ani

Portarul a iesit neinspirat la primul gol
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus