Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
14°C

45 de sibieni monitorizați la domiciliu de teama coronavirusului

45 de sibieni monitorizați la domiciliu de teama coronavirusului

În acest moment, în județul Sibiu, sunt 45 de persoane monitorizate la domiciliu, nicio persoană aflată în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19. Informațiile au fost transmise de reprezentanții Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu.

În ceea ce privește noul coronavirus la nivelul județului Sibiu situația este permanent monitorizată de responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

„Reamintim comunății sibiene că, în acest moment, în județul Sibiu nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19 și nu există persoane care să se afle în carantină. În acest moment, 45 de persoane sunt monitorizate la domiciliu pe raza județului Sibiu”, spun aceștia.

De asemenea, se menționează faptul că, în ultimele 24 de ore, ISU Sibiu a primit un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus.

Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a operaționalizat linia TELVERDE - 0800800358 destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus