Vineri,
15.01.2021
Innorat
Acum
-3°C

Atlassib anunță suspendarea curselor din regiunile afectate de coronavirus, spre România

Atlassib anunță suspendarea curselor din regiunile afectate de coronavirus, spre România

Reprezentanții ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL anunță printr-o postare pe pagina de facebook că au hotărât, la indicațiile instituțiilor abilitate, precum și pentru a asigura siguranța pasagerilor, să sisteze complet cursele spre România, din Italia, care aveau opriri în regiunile Lombardia (Milano, Bergamo, Brescia, Cremona) și Veneto (Verona, Vicenza Padova, Rovigo), pentru o perioadă de două săptămâni, începând cu 1 martie.

"Am optat pentru devierea traseelor, astfel încât toate autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL nu vor opera ÎMBARCĂRI din zonele Lombardia și Veneto, acestea fiind evitate complet. Pasagerilor care au cumpărat deja bilete cu plecare din zonele afectate de epidemie, li se garantează reprogramarea plecărilor, pentru date ulterioare," transmit reprezentanții companiei.

Celelalte curse operate de către ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL pe teritoriul Italiei se vor desfășura normal. De asemenea, cursele cu plecare din România, cu debarcare de pasageri în Milano, Bergamo, Brescia, Cremonă, Verona, Vicenza Padova, și Rovigo, se vor desfășura normal, până la noi indicații ale autorităților, se mai arată în mesajul companiei.

În continuare, se mențin măsurile de prevenire a contaminării cu virusul COVID-A9. Astfel, în pregătire pentru fiecare cursă, autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNAȚIONAL vor fi curățate și dezinfectate cu soluții speciale, iar șoferii vor purta mască de protecție, care va fi schimbată la fiecare trei ore. De asemenea, fiecare șofer are obligația realizării igienei adecvate a mâinilor, prin dezinfectarea cu soluții pe bază de alcool, cât mai frecvent posibil.

"Le reamintim călătorilor noștri că igiena personală este vitală în prevenirea dobândirii și a răspândirii virusului! De aceea recomandăm respectarea măsurilor indicate de către specialiști: spălarea frecventă a mâinilor, sau dezinfectarea acestora cu soluții pe bază de alcool, evitarea atingerii cu mâinile nespălate a ochilor, nasului și a gurii, tușitul în pliul cotului, aruncarea batistelor la gunoi urmată de o nouă dezinfectare a mâinilor. Masca de față poate juca și ea un rol în prevenirea infecției", mai arată sursa citată.

foto facebook.com/atlassib.transport

Comentarii

1 comentarii

Decebal

Acum 10 luni

pe babu Ilie Barabulea cand il suspendati - ca ar fi timpul !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus