Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Clinica Derma Elite Sibiu, surpriza din centrul orașului. Singura clinică care oferă servicii complete de dermatologie

Clinica Derma Elite Sibiu, surpriza din centrul orașului. Singura clinică care oferă servicii complete de dermatologie

Victor Hugo spunea că „Frumosul este tot atât de necesar ca utilul”, iar de aproximativ șase luni Sibiul are un as în mânecă în ceea ce privește frumosul, calitatea, profesionalismul și dedicarea unor specialiști. Derma Elite este singura clinică din Sibiu care oferă toate serviciile de dermatologie. Este vorba despre servicii de dermatologie generală, chirurgicală și estetică. În spatele acestui brand, stă o poveste de afaceri de succes începută în anul 2016 la Cluj și doi oameni de afaceri care știu cât de importantă este dotarea cu aparatură performantă, grija față de pacienți și calitatea personalului angajat. Bazându-se pe vasta lor experiență în afaceri au creat Derma Elite Sibiu, o clinică de top, cum sunt puține în străinătate și aproape deloc în România.

derma elite (7)

Brandul Derma Elite a luat naștere în anul 2016, odată cu deschiderea centrului laser dermatologic din Cluj. Conceptul este unul de succes. În decursul anilor au demonstrat că prin calitatea serviciilor și dotarea cu lasere de ultimă generație se poate acumula un portofoliu impresionant de pacienți din toata țara. Acesta este motivul pentru care brandul Derma Elite a ajuns și la Sibiu.

„Noi suntem oameni de afaceri și inevitabil am intrat în contact cu oamenii din spatele clinicii de la Cluj. Ei au fost cei care ne-au întrebat dacă în Sibiu există așa ceva, dacă n-am fi interesați să deschidem și noi. Ne-au captat atenția. Am sondat piața și ne-am dat seama că aici nu există nimic care să se ridice la un asemenea nivel. Acela a fost momentul în care ne-am decis să deschidem Derma Elite Sibiu, pentru că sibienii merită o astfel de clinică”, spune Silvia Știrb, managerul clinicii.

Silvia Știrb nu se gândea că va ajunge vreodată într-un business medical, deși a făcut tot felul de afaceri, numai în cucerirea spațiului nu s-a băgat, cum îi place ei să spună. Cu toate acestea a pus pe picioare un adevărat brand.

derma elite (6)

Tehnologie laser unică în Sibiu

Pentru că în ultimii ani medicina a avansat foarte mult, iar în domeniul medical se merge foarte mult pe tratarea afecțiunilor atât medicale, cât și estetice cu laser, clinica Derma Elite Sibiu este pionier în orașul nostru atunci când vine vorba despre tehnologia folosită.

„Suntem o clinică de top, cum sunt puține clinici în țara noastră. Chiar cred ceea ce spun. Nu este o afirmație pe care să o fac doar de dragul de a o face. Probabil nici în străinătate nu sunt multe clinici care să aibă o dotare ca a noastră. Laserele sunt de ultimă generație, de la Syneron Candela, care este liderul mondial pe piață. Cine este din domeniu știe că mai bun decât Syneron Candela nu există. De asemenea, avem o echipă de medici profesioniști, de o amabilitate aparte în relația cu pacienții. Cine vine la noi în clinică nu beneficiază doar de profesionalismul actului medical sau estetic, ci și de o relaxare întregită de luxul și confortul din clinică”, mai spune Silvia Știrb.

derma elite (19)

Intervenții medicale

Echipamentele laser de care dispune clinica Derma Elite Sibiu, sunt utile pentru tratamentul diferitelor afecțiuni dermatologice și în special pentru partea de dermato-estetică, de întinerire sau de înfrumusețare. Pentru cunoscători, laserele disponibile în clinică sunt: Gentle max pro, Ematrix, Co2RE intima.

Cei care nu sunt familiarizați cu denumirea laserelor trebuie să știe că, la clinica Derma Elite Sibiu se fac proceduri chirurgicale cu laser, cum sunt îndepărtarea papiloamelor, a verucilor, a hemangioamelor (noduli roșii formați din vase de sânge) sau xantelasma (petele galbene care se formează pe pleoape). Totodată se fac și proceduri estetice medicale: tratamentul cicatricilor post acneice, al petelor pigmentare, vergeturilor, venectaziilor (îndepărtarea vaselor de sange inestetice de pe față, membre inferioare etc), hipertricozei și hirsutismului (îndepărtarea firelor de păr inestetice din orice zona a corpului etc). Ultimele două intervenții se fac prin efectuarea procedurii de epilare definitivă și deși exista mai multe metode de epilare, ne putem lăuda că dispunem de cel mai performant și eficient laser pentru realizarea ei, laserul Alexandrite.

La clinica Derma Elite Sibiu se poate face și rejuvenare vaginală cu rezultate care se văd aproape imediat și se tratează incontinența urinară. Deși incontinența urinară este un subiect tabu, femeile care suferă de această afecțiune merită șansa la o viață normală.

Intervenții estetice

Clinica Derma Elite Sibiu oferă servicii de rejuvenare facială, proceduri de întinerire și epilare definitivă, din ce în ce mai căutate atât de femei cât și de bărbați. Epilarea definitivă se face cu laserul Alexandrite Gentle max pro, de la Syneron Candela, un laser de o performanță înaltă. Încă de la prima ședință părul este îndepărtat în proporție de 20 %, ducând la rezultate spectaculoase, iar acesta nu este singurul avantaj. Laserul are și un sistem de răcire pe bază de azot lichid care răcește zona în care acționează și oferă pacientului un confort sporit.

Alte proceduri estetice ce pot fi efectuate la clinica Derma Elite Sibiu sunt: injectarea de toxină botulinică pentru tratamentul ridurilor și a hiperhidrozei (transpirare excesivă) palmară și axilară, injectarea de acid hialuronic pentru cearcăne, augmentare buze, remodelare și volumetrie facială, iar substanțele folosite sunt cele mai bune de pe piață (Vistabel, Disport, Filorga, Juvederm). De asemenea, se poate face mezoterapie facială și scalp, terapie vampir, peelinguri chimice sau microdermabraziune (aspirarea celulelor moarte, descuamate).

Succesul acestor intervenții este garantat de echipa celor șapte medici specialiști ai clinicii. Este vorba despre patru medici dermatologi, doi medici chirurgi, dintre care unul de chirurgie plastică și unul de chirurgie vasculară și un medic ginecolog. Profesionalismul lor depășește limitele unui act medical, iar pacientul, odată ce trece pragul clinicii va reveni de fiecare dată, cu aceeași încredere.

derma elite (24)

„La Derma Elite Sibiu avem o echipă extraordinară de medici și chiar dacă avem și proceduri care țin de estetică suntem cu adevărat o clinică de dermatologie. Nu ne putem confunda cu saloanele de înfrumusețare. Fiecare act medical sau estetic din clinica noastră este precedat de o consultație. Pacientul beneficiază de un plan de tratament personalizat, iar în cazul epilării definitive se oferă consultație și testare gratuită. Aceste consultații asigură actul medical. Ori de câte ori este nevoie sunt trimise probe la laborator pentru biopsii și nu se fac intervenții decât dacă sunt sigure”, spune Silvia Știrb.

Tot ceea ce ține de Derma Elite Sibiu a fost gândit în amănunt și pentru confortul pacientului. Imobilul de pe strada Lungă Nr. 1, în care funcționează clinica Derma Elite Sibiu a fost găsit după căutări minuțioase și ales pentru ca pacienții să beneficieze de locuri de parcare și de o zonă aerisită cu parc în apropiere. În interior sunt spații mari, luminoase, cu un design de lux. Este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Sibiului.

derma elite (4)

Toate informațiile despre acestă clinică și despre brandul Derma Elite Sibiu le găsiți pe site-ul clinicii www.dermaelitesibiu.ro, pe pagina de facebook: Derma Elite & Laser Clinic Sibiu și pe instagram: Dermaelitesibiu.

Carduri cadou pentru luna mărțișorului

Pentru că luna Martie este o lună specială pentru doamne și domnișoare, Derma Elite Sibiu vine cu o idee genială pentru bărbații care vor să surprindă femeile din viața lor. Ce femeie s-ar aștepta să primească cadou o vizită la singura clinică dermatologică performantă din oraș? La Derma Elite Sibiu găsiți Carduri Cadou, de diferite valori, pentru o surpriză unică și neașteptată. Poate fi mama, sora, iubita sau soacra. Bărbații trebuie doar să decidă.

derma elite (27)

derma elite (15) derma elite (17) derma elite (10) derma elite (9) derma elite (8) derma elite (5) derma elite (3) derma elite (1) derma elite (29) derma elite (28) derma elite (26) derma elite (23) derma elite (22) derma elite (21)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus