Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Un bărbat adus în insuficiență respiratorie, la Spitalul Județean, a decedat

Un bărbat adus în insuficiență respiratorie, la Spitalul Județean, a decedat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a decedat, după ce a fost internat mai multe zile la Spitalul Militar, fiind transferat într-un final la Spitalul Județean Sibiu, în stare gravă. Din păcate, starea bărbatului s-a înrăutățit rapid, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Pacientul a fost diagnosticat cu bronhopneumonie și insuficiență respiratorie acută, atunci când a ajuns la Spitalul Județean Sibiu. Potrivit reprezentanților spitalului, starea bărbatului s-a degradat rapid, intrând în stop cardio-respirator. Într-un final, a decedat.

Potrivit medicilor, bărbatul nu prezenta simptomatologia specifică infectării cu coronavirus, acesta fiind motivul pentru care pacientul nu a fost testat în acest sens.

„Bărbatul a fost inițial internat timp de câteva zile la Spitalul Militar Sibiu de unde, în data de  data de 4 martie, ora 22:52, a fost adus în stare gravă la UPU Sibiu cu suspiciune de embolie pulmonară. În Unitatea de Primiri Urgențe, suspiciunea de embolie pulmonară a fost infirmată iar pacientul a fost diagnosticat cu bronhopneumonie și insuficiență acută a căilor respiratorii. Pacientul nu se încadra în criteriile epidemiologice stabilite privind testarea pentru coronavirus și nu îndeplinea nici criteriile clinice în acest sens. Bărbatul a fost internat în cadrul secției ATI, unde starea sa s-a degradat rapid, pacientul intrând în stop cardio-respirator neresuscitabil”, au precizat oficialii spitalului.

Organele abilitate desfășoară o anchetă pentru a descoperi ce a dus la degradarea stării bărbatului și afecțiunile de care suferea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus