Duminică,
12.07.2020
Cer Senin
Acum
18°C

VIDEO-CNAIR anunță că lucrează non-stop la remedierea alunecărilor de teren de pe Valea Oltului

12 Martie 2020 15:34

VIDEO-CNAIR anunță că lucrează non-stop la remedierea alunecărilor de teren de pe Valea Oltului

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că lucrează fără oprire pe Valea Oltului pentru remedierea problemelor din zona Câineni.

”Pe DN 7, localitatea Câinenii Mari, km 238+100, zona unde drumul a fost afectat de prăbușirea unui zid de sprijin, se lucrează 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Constructorul se concentreaza în aceste zile pe execuția drumului de acces pe malul râului Olt, pentru a facilita accesul utilajelor și execuția platformei pentru amplasarea forezei, lucrari ce se vor finaliza în această săptămână. După finalizarea drumului și platformei vor începe lucrarile de forare a coloanelor, de refacere a zidului de sprijin, a corpului drumului, dar și de asternere a unui nou covor asfaltic”, au transmis reprezentanții companiei, care au realizat și un clip video cu șantierul.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Patru laurentiu

Acum 4 luni

Rasul curcilor. O tara fara autostrazi, fara trenuri. Un tren care merge cu 30 km/ ora Chiar o . Romanie normala. O tara de smecheri politicieni care nici nu isi iubesc tara. De fapt fostii comunisti care dau din papagal si nu fac nimic. Dumnezeu e mare o sa aiba grija de toti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus