Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

VIDEO-CNAIR anunță că lucrează non-stop la remedierea alunecărilor de teren de pe Valea Oltului

VIDEO-CNAIR anunță că lucrează non-stop la remedierea alunecărilor de teren de pe Valea Oltului

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că lucrează fără oprire pe Valea Oltului pentru remedierea problemelor din zona Câineni.

”Pe DN 7, localitatea Câinenii Mari, km 238+100, zona unde drumul a fost afectat de prăbușirea unui zid de sprijin, se lucrează 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Constructorul se concentreaza în aceste zile pe execuția drumului de acces pe malul râului Olt, pentru a facilita accesul utilajelor și execuția platformei pentru amplasarea forezei, lucrari ce se vor finaliza în această săptămână. După finalizarea drumului și platformei vor începe lucrarile de forare a coloanelor, de refacere a zidului de sprijin, a corpului drumului, dar și de asternere a unui nou covor asfaltic”, au transmis reprezentanții companiei, care au realizat și un clip video cu șantierul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Patru laurentiu

Acum 2 ani

Rasul curcilor. O tara fara autostrazi, fara trenuri. Un tren care merge cu 30 km/ ora Chiar o . Romanie normala. O tara de smecheri politicieni care nici nu isi iubesc tara. De fapt fostii comunisti care dau din papagal si nu fac nimic. Dumnezeu e mare o sa aiba grija de toti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus