Sâmbătă,
03.12.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Cu cât se mai vând măștile sanitare în Sibiu: 450 de lei cutia

Cu cât se mai vând măștile sanitare în Sibiu: 450 de lei cutia

Măștile sanitare  se găsesc în continuare foarte greu, iar în farmaciile în care se găsesc prețurile sunt extrem de mari comparativ cu cele dinainte de criza declanșată de noul coronavirus.

Unul dintre puținele locuri unde s-au mai găsit măști sanitare în Sibiu a fost Farmacia 24. Aici o cutie de 50 de măști a costat 450 de lei (9 lei o mască), potrivit uneia dintre farmaciste. Cu toate acestea, măștile s-au vândut. La ora 14:20, deja nu se mai găseau în farmacie. „Prețul mare a fost dat de furnizori”, a spus farmacista. La Mediaș situația este puțin diferită. În farmaciile în care se mai găsesc măști, o cutie de 50 de bucăți costă 125 de lei (2,5 lei o mască). Prețurile au explodat odată cu creșterea numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus. În urmă cu câteva luni, o cutie de 50 de măști costa aproximativ între 12,5 lei și 15 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

mihai

Acum 2 ani

Romanii inca mai au impresia ca masca ii protejeaza de virus si nu sapunul. Degeaba porti masca daca te tii de toate barele in autobuz si pui mana pe carucioarele de la supermarket, dupa care mananci sau te stergi la gura sau te freci la ochi.
Raspunde

Vasile von Vasile

Acum 2 ani

În vreme de război (stare de necesitate) speculanții sunt împușcați după o judecată sumară. Ăstora cel puțin ar trebui să vină ANAF și să le confiște profitul dacă au sărit cu el din limitele de dinainte de criză. Se cheamă îmbogățire fără justă cauză...
Raspunde

Vlăduț

Acum 2 ani

Vasilica securist sadic mai bine împușcate tu si am rezolvat ceva, Te-ai gândit ca poate au un motiv sa le vândă atât de scump?
Raspunde

K

Acum 2 ani

Unde ati gasit voi cu 2, 50 lei? La Medias e 11 lei o masca in farmacie!
Raspunde

zexe

Acum 2 ani

Dacă nu ar exista proștii, cum ar mai cîștiga șmecherii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus