Luni,
05.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Guvernul Orban 2 a fost votat de social-democrați. Liberalii sunt în autoizolare

Guvernul Orban 2 a fost votat de social-democrați. Liberalii sunt în autoizolare

286 de parlamentari au votat astăzi Guvernul Orban 2. 23 au votat contra, iar unul s-a abținut. Votul s-a făcut sub condiții stricte de igienă, cu măști de protecție, mânuși, bile dezinfectate și fără prezența vreunui jurnalist, anunță presa centrală.

Zeci de parlamentari PNL au lipsit pentru că se află în autoizolare. Parlamentarii Pro România și câțiva parlamentari social-democrați au votat împotrivă.

PSD a transmis astăzi, după ce parlamentarii liberalii au fost absenți de la votarea propriului guvern, că parlamentarii social-democrați au votat masiv pentru învestirea guvernului Ludovic Orban II pentru că „am pus interesele tarii mai presus de cele de partid”. „Acum aveți guvern cu puteri depline! Luați măsuri serioase până nu este prea tâziu! #GuvernațiNUdezertați”, a scris PSD pe pagina de Facebook a partidului. „PSD rezolvă criza politică declanșată iresponsabil de Iohannis și PNL. PSD a votat pentru sănătatea românilor. Specialiștii spun că epidemia crește. Acum, doar sănătatea românilor contează. PSD a votat ca țara să aibă un guvern funcțional. Am pus interesele țării mai presus de cele de partid. PSD a votat pentru a salva vieți”, a mai transmis PSD.

Foto: Digi24.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Iooo

Acum 2 ani

"Acum, doar sănătatea românilor contează" pana acuma v-a durut in fund de sanatatea romanilor. Si daca nu era coronavirus, va durea si-n cot.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus