Marţi,
02.03.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

După 27 de ani: Atlassib (Atlantic Travels) suspendă toate cursele internaționale

După 27 de ani: Atlassib (Atlantic Travels) suspendă toate cursele internaționale

Cea mai mare companie românească de transport internațional de persoane, Atlassib (redenumită recent Atlantic Travels), anunță suspendarea tuturor curselor internaționale ca urmare a crizei generată de răspândirea noului coronavirus.

Înființată în 1993, Atlassib (compania care de anul trecut a fost rebranduită devenind Atlantic Travels) anunță faptul că toate cursele de transport internațional de persoane au fost suspendate. Potrivit graficelor de călătorie de pe site-ul propriu, compania opera curse înspre și dinspre Germania, Italia, Franța, Austria, Olanda și Belgia. ”În cei aproape 30 de ani de activitate, ne-a motivat întotdeauna grija față de toți călătorii noștri, dar și respectarea legilor și a măsurilor impuse de autorități. Știm că viețile românilor plecați la muncă în alte țări au fost date complet peste cap, și că foarte mulți dintre aceștia și-au dorit, și își doresc, să revină acasă, la cei dragi. În momentul de față, datorită închiderii granițelor Ungariei, și la indicațiile autorităților, suntem nevoiți să suspendăm serviciul de transport internațional de persoane, pentru toate țările deservite până acum”, anunță reprezentanții companiei sibiene într-un anunțat postat pe pagina de Facebook.

”Vă invităm la calm, prudență, și responsabilitate. Continuăm să fim alături de dumneavoastră, iar la momentul la care va fi posibil și sigur vă asigurăm că vă veți putea baza pe serviciile noastre!”, anunț Atlantic Travels
Biletele deja cumpărate vor putea fi folosite pentru o dată ulterioară, mai anunță cei de la Atlantic Travels, care vor menține în funcțiune o parte din servicii. ”Pentru conaționalii noștri care nu se pot întoarce acasă în acest context, facem tot posibilul să menținem o parte din serviciile care le pot fi de ajutor. Astfel, menținem momentan livrarea de colete spre și dinspre Germania și vom face toate eforturile posibile pentru a oferi aceste servicii în condiții de maximă siguranță. Pentru orice fel de informații legate de serviciile noastre, sau de reprogramarea biletelor, puteți apela numărul de Call Center 0748111111”, se mai arată în anunțul companiei-fanion din holdingul creat de omul de afaceri sibian Ilie Carabulea.

Sectorul transporturilor, la fel ca și cel HoReCa, sunt printre cele mai afectate de pandemia cu noul coronavirus.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Deutsche Welle

Acum 11 luni

ATLANTIC TRAVELS a fost ultimul act - cade cortina !
Raspunde

Sofer autocar

Acum 10 luni

Cel putin sa vina alte firme de transport care nu jefuiesc angajatii sa fie obligati sa opreasca in parcari cu alba neagra ,sa faca cinste cu masa aia cu alba neagra ca patronul nu da banii la timp ci dupa o luna sau doua sau poate nu ii mai primesti. Imi doresc foarte mult sa dispara pur si simplu, pentru ca patronul atl face mult rau angajatilor !!! si cred ca covidul ajuta la a se intra in normalitate...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus