Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Mesaj către președintele Iohannis de la baptiștii din Sibiu: ”Chemați public poporul român la rugăciune!”

Mesaj către președintele Iohannis de la baptiștii din Sibiu: ”Chemați public poporul român la rugăciune!”

Pastorul bisericii baptiste Sion din Sibiu, Sorin Cigher, a transmis o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis prin care îl îndeamnă să se roage pentru țară. ”Așteptăm un semnal național, vrem și așteptăm din partea dumneavoastră să rostiți Numele Domnului peste acest popor. Vrem ca poporul român să fie binecuvântat și prin poziția dumneavostră de conducător al acestei națiuni, să transmiteți o chemare la rugăciune, singura soluție în aceste momente!”, susține pastorul în document.

Sorin Cigher îi cere președintelui ca pe lângă cele 30 de zile de stare de urgență să ceară poporului român 30 de zile de rugăciune. ”Indiferent de religie, indiferent de grupare politică, de la mic la mare, tot românul să strige către Dumnezeu! Dați tonul public și veți vedea rezultate mari! Sunteți responsabil de aceasta și oamenii vă vor urma exemplul. Așa cum ați decretat stare de urgență pentru 30 de zile, declarați o stare de urgență în ce privește mijlocirea în fața Creatorului nostru! Nu dorim ca mânia Lui să se reverse asupra națiunii noastre, ci vrem ca acest popor să rămână ocrotit și toate popoarele lumii să vadă că românii au un Dumnezeu viu și mare!”, scrie pastorul în scrisoare.

 

 Scrisoarea către președintele României 

Stimate domnule președinte,

Klaus Iohannis

 

Cu toții privim surprinși la avalanșa de nestăvilit a acestei pandemii și încercăm, printr-o implicare comună și o colaboare fără precedent, să diminuăm răspândirea ei.

Apreciem implicarea directă a dumneavoastă și interesul asiduu pe care îl arătați, dar și direcția pe care o trasați, ca lider al acestui popor. Vă asigurăm de  toată susținerea și toată colaborarea noastră în ce privește eradicarea ei, dar și de rugăciunile înalțate spre Dumnezeu.

Stimate domnule președinte, într-o zi ați afirmat că Biblia este cartea care v-a influențat viața și după care vă orientați deciziile. Acum este un moment crucial al acestei națiuni, iar dumneavoastră sunteți comandantul după care trebuie să meargă armata... Gândiți-vă că în istoria biblică, împărații care au fost martori ai atrocităților naționale și au realizat pericolul iminent, și-au întors privirea către Creator, îndemnați fiind și de  consilierii lor. Când împărații au făcut un gest mic înspre Dumnezeu, rezultatul a fost mare. Regii i-au chemat pe oameni să-și întoarcă fața spre El și Dumnezeu a binecuvântat acel popor.

Suntem în situația în care privim spre dumneavoastră și așteptăm un semnal național, vrem și așteptăm din partea dumneavoastră să rostiți Numele Domnului peste acest popor. Vrem ca poporul român să fie binecuvântat și prin poziția dumneavostră de conducător al acestei națiuni, să transmiteți o chemare la rugăciune, singura soluție în aceste momente!

Domnule președinte, nu este de glumit! Nu este timp de pierdut! Istoria se repetă, Dumnezeu rămâne Același. Aceeași soluție este la îndemâna noastră, acum când vedem că numărul îmbolnăvirilor crește alarmant, numărul morților crește și noi trebuie să facem ceva. Dacă avem soluția la îndemână, pe care, sunt convins că o știți, și nu o folosim, veți rămâne in istorie ca un președinte laș; dar dacă ne veți determina că singura soluție este Dumnezeu, veți fi amintit ca un conducător cu respect și cu frică de Dumnezeu!

Vă rog să chemați public poporul român la rugăciune! Indiferent de religie, indiferent de grupare politică, de la mic la mare, tot românul să strige către Dumnezeu! Dați tonul public și veți vedea rezultate mari! Sunteți responsabil de aceasta și oamenii vă vor urma exemplul. Așa cum ați decretat stare de urgență pentru 30 de zile, declarați o stare de urgență în ce privește mijlocirea în fața Creatorului nostru! Nu dorim ca mânia Lui să se reverse asupra națiunii noastre, ci vrem ca acest popor să rămână ocrotit și toate popoarele lumii să vadă că românii au un Dumnezeu viu și mare!

Domnule președinte, este momentul de smerenie în fața Lui Dumnezeu! Nu este loc de mândrie politică sau de altă natură! Smerenia a fost calitatea împăraților înțelepți și binecuvântați de Dumnezeu! Aplecați-vă în fața lui Dumnezeu și împreună cu dumneavoastră ne vom apleca și noi. Anunțați acest lucru de la pupitrul administrației prezidențiale și cerul va asista la curajul și credința dumneavoastră. Dumnezeu nu va rămâne indiferent la necazul nostru! Treceți peste orice protocol, depășiți orice barieră care ar putea să vă oprească, nu vă lăsați împiedecat de nimeni și de nimic, avem nevoie de Dumnezeu! Dacă nu apelăm la Singurul care are răspunsul la problema acestei atrocități, lucrurile se vor extinde, vom fi loviți adânc în sufletele noastre și vom asista cu neputință la nestăvilirea virusului și a morții. Vom îngropa pe mulți... Mânia lui Dumnezeu se va revărsa asupra noastră, dacă nu ne vom întoarce urgent cu fața spre El!

Problemele vizibile au și o implicație spirituală, pentru aceasta declarați domnia lui Hristos asupra României și protecția Lui să vină asupra noastră și vom fi cu toții binecuvântați! Se va scrie istoria cu un conducător care nu s-a rușinat de Hristos și a apelat în umilință la ajutorul Lui! Este cea mai mare onoare pe care o veți  primi vreodată!

Vă îndemn, insistent, nu ezitați, urgentați apelul public și veți vedea ce poate face Dumnezeu cu un popor care își întoarce fața spre El!

 

Așteptăm o direcție publică spre o soluție sigură!

 

Cu respect,

pastor al bisericii baptiste Sion din Sibiu,

Sorin Cigher

25 martie 2020

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marcu

Acum 2 ani

Ahahaha. Buna asta. Johann nu prea le are cu bisericile. Prezenta lui duminicala la biserica catolica e orcium pur politica. Mai stange niste voturi si se pune bine cu niste bastani din conducerea bisericii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

MM

Acum 2 ani

O cămașă de forță pentru ăsta...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

MM

Acum 2 ani

Dacă vrei să ajuți cu ceva, umblă la buzunar...la ăla personal...
Raspunde

Andreea

Acum 2 ani

F adevărat !
Raspunde

Eu

Acum 2 ani

Macar acum in al 12 ceas, popor roman, lasati rautatile, bascalia, politica ..si strigati in rugaciune catre Dumnezeu sa izbaveasca tara!
Raspunde

Gabi

Acum 2 ani

Doamne ai mila de copii tai. Binecuvantat sa fie numele tau, Doamne binecuvanteaza Romania, binecuvanteaza copii tai doamne creatia ta. Atingete tu doamne cu mana ta de fiecare ranit si vindecal. Ai mila de copii tai doamne si fereste Romania si intreaga planeta de acest virus mortal. In pururea si in veci Amin. Asa cum ma rog eu fratilor si surorilor din orice religie rugativa si voi.
Raspunde

Cioricliul Albastru

Acum 2 ani

Donați și voi ceva către spital acolo este nevoie urmați exemplul patriarhiei..... Lăsați scrisorile și publicitatea....
Raspunde

Iulian m.

Acum 2 ani

Într-adevăr, dacă domnul Iohanis ar asculta de acest sfat cred ca biserica din România ar fi zidita și întărită.
Raspunde

Elisei Ilie

Acum 2 ani

SA NE INTOARCEM CU FATA INSPRE DUMNEZEU SA IL IMPLORAM SA NE ERTE SA FACEM CE AU FACUT CEI DIN NINIVE DUMNEZEU POATE SA OPREASCA URGIA ,SA NE RUGAM PENTRU ROMINIA PENTRU TOTI OAMENI , DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE PE Cdrele MEDICALE EI SINT IN LINIA INTII ACUMA II MOMENTUL CA CRESTINI DE ORCE CONFESIUNE RELIGIOASA SA FIM UNIT
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Calin

Acum 2 ani

eu as vrea ca tu sa te intorci cu fata catre gramatica limbii romane ca ai mare nevoie .
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emy

Acum 2 ani

Pastorul bisericii baptiste vorbeste despre "frică de Dumnezeu!". Dar de Dumnezeu nu trebuie sa ne fie frica, Dumnezeu este doar IUBIRE! Si de ce nu face el,Pastorul bisericii baptiste, acea rugaciune,daca afirma ca e apanajul lui Dumnezeu?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

zicsieu

Acum 2 ani

Credeti ca ast individ are ceva DUMNEZEESC in el ? A sadit numai URA, DEZBINARE, MINCIUNA, PUTUROSENIE in prostalaii de ROMANI. Sa ne ierte BUNUL DUMNEZEU ca am crezut o astfel de satana, minte diabolica.
Raspunde

voma

Acum 2 ani

Hai, bagati, trepanatii...
Raspunde

Ely

Acum 2 ani

Intoarceti-Vă la adevăratul Dumnezeu, al savantului.
Raspunde

Geo

Acum 2 ani

Intenția domnului pastor e buna dar neinspirată. Un consum inutil de neuroni si pasiune duhovnicească pentru a misca inima unui om care nu a dovedit vreodata ca are intenția de a se purta ca un lider de națiune cu teama de Dumnezeu. Ignorati-l, nu irositi nici macar FLIT-ul pentru el ca oricum e imun. Hristos l-a ignorat pe Irod, un rege care n-avea nicio intenție de a se supune lui Dumnezeu, ci, dimpotrivă, comitea abuz de putere și disprețuia valorile morale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus