Marţi,
25.01.2022
Ceata
Acum
-17°C

Puma Club Sibiu oferă antrenamente și exerciții de gimnastică online

Puma Club Sibiu oferă antrenamente și exerciții de gimnastică online

Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cluburi sportive din oraș, Puma Club Sibiu, oferă membrilor gratuit, online, antrenamente pentru copii și exerciții de gimnastică pentru părinți. La primele evenimente de acest gen au participat câteva zeci de copii dornici să se mențină în formă stând acasă și numărul crește constant.

Reprezentanții Puma Club Sibiu au explicat pentru Turnul Sfatului că au ajuns la aceste soluții de nevoie, dat fiind contextul social actual. Mai întâi au stabilit un program zilnic, un fel de recomandare pentru sportivii care stau acasă și se protejează de infecțiile cu noul coronavirus. Scopul este de ”a fi mai ușor sportivilor să își coordoneze activitatea fizică și celelalte activități”.

Ulterior, președintele Puma Club Sibiu, Alin Lăzurcă, s-a gândit la o soluție prin care sportivii să-și poată implementa antrenamentele zilnice de acasă.

”Nu puteam urmări activitatea sportivilor și nu aveam un control al exercițiilor pe care aceștia le executau sau nu. Acum folosim aplicația ZOOM care permite accesul gratuit de pe orice smartphone , tabletă, laptop, PC cu cameră video încorporata, iar conectarea se face pe bază de cod și parolă care se comunică pe grupul de informare al clubului. Orele online sunt gratuite, se desfășoară de luni până vineri cu sportivii și în week-end cu părinții. Cu ei facem exerciții fizice, gimnastică de întreținere și durează 40 de minute. Prin transmisiunea live putem să vedem toți sportivii, ce activitate au, cum realizează exercițiile, putem corecta mișcări și comunicăm prin intermediul microfonului”, explică Alin Lăzurcă.
La primul antrenament experimental, desfășurat în urmă cu câteva zile, au luat parte 32 de sportivi, iar la cel de marți au participat 45 de sportivi.

copil

”Sperăm ca numărul să crească, să putem realiza antrenamentele cu cât mai mulți membri, mai ales că sunt gratuite. Considerăm că sunt un succes, că este o variantă decentă de a continua activitatea clubului și că în acest mod putem să ne păstram forma fizică, legătura cu sportivii și bucuria de a reveni la sala de taekwondo, casa Puma”, mai spun reprezentanții clubului sibian.

Înainte de apariția pandemiei de coronavirus, clubul Puma Sibiu se afla într-un vârf de formă, rezultatele din ultima vreme ale sportivilor fiind cu adevărat remarcabile. Spre exemplu, anul 2019 a fost cel mai bun de la înființarea clubului din anul 2007, sportivii Puma câștigând toate competițiile la categoria copii și juniori. În plus, Puma Club Sibiu a avut nouă sportivi în lotul național, campioni europeni și mondiali, premiați de Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Județean și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport ca cei mai buni sportivi ai județului Sibiu pe anul 2019

”Suntem convinși că o să depășim împreună cu sportivii și părinții aceste momente grele, avem încredere în autoritățile naționale și locale, și mai ales în medici. Apreciem efortul depus de toată lumea și suntem convinși că își exercită atribuțiile cu dedicare, pasiune și că în curând o să zâmbim împreună, o sa revenim la programul obișnuit”, spune și Ciprian Banea, secretarul general al Puma Club Sibiu.
Cei interesați să ia parte la antrenamente sau să contacteze reprezentanții clubului, o pot face la numărul de telefon 0751.057.227 sau pe pagina de facebook.

sportivi

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus