Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Viceprimarul din Turnu Roșu ajută vârstnicii comunei „pe propria răspundere”

Viceprimarul din Turnu Roșu ajută vârstnicii comunei „pe propria răspundere”

Viceprimarul comunei Turnu Roșu, Grigore Toma Mihaiu s-a echipat cum a știut el mai bine și a plecat prin comună să ajute persoanele trecute de 65 de ani, fără aparținători. De curând, reprezentanții instituției au reușit să pună în funcțiune o linie gratuită la care pot apela persoanele în vârstă pot, în caz că au nevoie de ajutor. Sunt preluate comenzi de cumpărături și după ce sunt achiziționate sunt duse acasă la oameni. Până în momentul de față, viceprimarul spune că în comuna Turnu Roșu nu există persoane confirmate oficial cu noul coronavirus.

Grigore Toma Mihaiu, viceprimarul comunei Turnu Roșu a plecat echipat să ajute persoanele din comună care nu se pot descurca singure. „Am distribuit la toate persoanele în vârstă de peste 65 de ani informații prin care i-am anunțat că pot beneficia de sprijinul nostru, al primăriei, în cazul în care au nevoie. Preluăm comenzi de hrană și le-o ducem acasă. Până acum, nu avem cazuri confirmate oficial în comună. Ne protejăm și pe propria răspundere mergem să ajutăm oamenii care au nevoie, că nu avem angajați pentru așa ceva” spune viceprimarul.

Primăria Turnu Roșu are o linie telefonică gratuită, destinată persoanelor cu vârstă de peste 65 de ani. Aceștia pot suna la numărul de telefon 0800.833.833 și să spună de ce au nevoie. Serviciul de permanență rămâne deschis zilnic, între orele 6.00 și 21.00. „Există o evidență a persoanelor cu vârsta peste 65 de ani fără aparținători sau persoane de sprijin. Numărul acestora este de aproximativ 200. Aceste persoane au fost informate personal de către angajații instituției cu privire la instituirea serviciului de permanență”, mai spune viceprimarul.

Ptimaria Turnu Primaria Turnu

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Toma

Acum 1 an

Gestul viceprimarului nu-i un act de vitejie sau teribilism,ci e o propaganda ieftina!In conditiile actuale nu-i loc de gesturi "pe propria raspundere"nici chiar din partea autoritatilor!Exista forme legale pentru a ajuta persoanele defavorizate;sunt destui care fac asta si nu se lauda(cinste lor!).De ce trebuie sa stie tot judetul treaba asta?
Raspunde

Doru

Acum 1 an

Act de eroism dar trei ani și jumătate nu l-am prea văzut prin comuna , nici nu am știut ca avem viceprimar, noroc cu virusul ca am aflat și noi. Propagandă ieftină în prag de alegeri!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus