Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
20°C

VIDEO Doliu la Serviciul de Ambulanță Sibiu, pentru ambulanțierul decedat la Suceava

VIDEO Doliu la Serviciul de Ambulanță Sibiu, pentru ambulanțierul decedat la Suceava

Ambulanțierii din Sibiu, alături de serviciile de ambulanță din întreaga țară, au ținut un moment de reculegere, pentru a deplânge pierderea colegului lor de la Suceava, care a decedat după ce a contractat noul coronavirus.

În toate Serviciile Publice de Ambulanţă din țară a fost declarat doliu, iar astăzi, la ora 12, odată cu începerea serviciului de înmormântare la cimitirul din localitatea Salcea, s-a ținut un moment de reculegere de un minut, timp când care sirenele şi sistemele luminoase ale ambulanţelor au funcţionat continuu. Același lucru s-a întâmplat și la sediul Ambulanței din Sibiu.

Citește și SAJ Sibiu, mesaj după decesul ambulanțierului de la Suceava : Astăzi e o zi în care, pentru câteva secunde, optimismul nostru a înghețat

„SAJ Sibiu vă anunță cu durere în suflet că un coleg de-al nostru, Ambulanțier de la Ambulanța Suceava, în vârstă de 53 ani, a pierdut lupta cu perfidul virus. A rămas în urmă o fată, studentă care deplânge ca și noi decesul colegului nostru. DUMNEZEU SĂ-L IERTE”, au transmis reprezentanții Ambulanței Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus