Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Safety First! Siguranța și sănătatea sunt prioritare! Automobile Bavaria susține eforturile echipelor medicale în lupta contra pandemiei

Safety First! Siguranța și sănătatea sunt prioritare! Automobile Bavaria susține eforturile echipelor medicale în lupta contra pandemiei

Automobile Bavaria oferă soluƫii de mobilitate cu maşini electrice pentru spitale din Cluj-Napoca, Craiova şi Sibiu.

Automobile Bavaria continuă activitatea în toate locaƫiile din ƫară, asigurând în această perioadă dificilă mobilitatea clienƫilor, în situaƫiile în care deplasările sunt absolut necesare.

„Pentru a susƫine necesarul de mobilitate pentru spitalele din oraşele în care suntem prezenƫi, am iniƫiat un parteneriat prin care punem la dispoziƫia echipelor medicale autoturisme electrice BMW i3. De asemenea, am oferit spitalelor prize de încărcare pentru maşini electrice şi hibride, acestea rămânând în utilizarea locaƫiilor şi după această perioadă dificilă.” - a declarat dl. Georg Pfeffer, CEO Automobile Bavaria.

Cluj

De la momentul lansării proiectului, au fost predate maşini şi montate prize de alimentare în următoarele unităƫi medicale: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova şi Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu.

Craiova

Maşinile electrice vor fi utilizate de personalul medical pentru deplasarea între secƫiile spitalelor sau pentru viitoarele misiuni de testare sau tratament la domiciliu a pacienƫilor infectaƫi cu coronavirus. Autoturismele oferite spre utilizare celor trei spitale de către Automobile Bavaria se adaugă flotei BMW i3 pusă la dispoziƫia Institutului Matei Balş de către Primăria Capitalei şi automobilelor aflate în folosinƫa spitalelor din Constanƫa şi Timişoara. Astfel, începând din această saptămână, 22 de autoturisme BMW i3 se află în utilizarea echipelor medicale din prima linie a luptei contra Covid-19. În perioada următoare intenƫionăm să extindem aceste proiecte de sprijin şi în alte localităƫi în care sunt prezenƫi dealerii Automobile Bavaria.

automobile bavaria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus