Sâmbătă,
18.09.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Cum poți să-ți obții independența financiară rapid în ziua de azi?

Cum poți să-ți obții independența financiară rapid în ziua de azi?

În prezent, multe studente sau femei vor să fie independente din punct de vedere financiar și să aibă un job la care să-și facă programul după bunul plac. Ele își doresc să fie modele pe anumite platforme de videochat unde pot primi sume de bani destul de mari pentru show-uri pe care le realizează pentru membrii acestor site-uri.

Aceste show-uri sunt create de modele după cum consideră, și sunt văzute doar de utilizatorii care plătesc. Prin urmare un show va fi văzut doar de un utilizator care a achitat o anumită sumă de bani stabilită pe acea platformă online.

În România, videochatul este un subiect tabu!

În România când vine vorba despre acest job, te lovești de păreri contra, de mentalitatea oamenilor. Oamenii care fac videochat sunt etichetați, marginalizați. Nu contează motivele pentru care anumite persoane decid să facă bani astfel, fiind modele pe site-uri profesioniste unde pot să-și desfășoare activitatea.

După cum se dovedește, există multe subiecte despre care oamenii nu vor să vorbească și acestea sunt considerate tabu. Acestea pot fi: munca la un videochat, viața erotică personală, câștigurile oamenilor, greșelile din trecutul fiecăruia, problemele sociale, avortul, pedofilia, salariile, religia, homosexualitatea și altele.

În România sunt multe subiecte tabu, despre care oamenii evită să discute și față de care nu sunt toleranți. Se pare că în secolul în care trăim, totul este permis și cunoscut, dar nu se discută despre orice pentru că oamenii spun că îi deranjează, probabil încă trăim într-o societate destul de conservatoare. Și totuși, sunt oameni care spun că acceptă anumite lucruri deși sunt dincolo de norme. Probabil percepția oamenilor este influențată de anumite doctrine, de mass-media, de vârstă, de statutul social, de biserică, educație.

Potrivit psihologilor, femeile au devenit în ziua de azi puțin mai îndrăznețe, ele pot vorbi despre viața lor în public, despre emoțiile lor.

În prezent există multe platforme de videochat unde sunt înregistrați sute de mii de useri, care vizitează aceste site-uri în fiecare zi. Pentru tinerele modele care vor să facă bani din această activitate poate fi destul de dificil la început având în vedere faptul că este greu să vorbești cu un străin pe stradă, dar să te familiarizezi cu străini care apar pe net. Cu siguranță la început apar anumite sentimente de teamă, angoasă, auto-depreciere, subestimare. Este destul de dificil să comunici cu o persoană în limba engleză și să o faci să fie interesată de conversație, astfel să stea cât mai mult timp pe site și să plătească pentru asta.

Tinerele fete care aleg acest job au de-a face cu diferite tipologii de oameni și trebuie să se adapteze caracterelor acestora, să-și depășească limitele și să-și demonstreze că pot face bani și pot trăi  în mod independent. Acest job are și avantaje dar și dezavantaje, femeile îl fac pentru că li se pare simplu și îl văd ca o modalitate prin care își pot lua în timp o mașină bună sau un apartament.

imagine (2)

Foarte multe femei fac bani ca modele de videochat. Asta nu se întâmplă chiar imediat, dar cu puțină răbdare se poate ajunge la independență financiară. Ele au un stil de viață destul de lejer, această muncă nu presupune prea mult efort, dar totuși trebuie să aibă și anumite calități.

Principalele calități ale unui model de succes sunt: aspectul fizic, vestimentația sexy, simțul umorului, capacitatea de a zâmbi cât mai des, de a arăta mereu binedispusă, profesionalismul. O femeie tânără care vrea să fie model trebuie știe să atragă, să fie senzuală, să fie o apariție plăcută pentru utilizatorii care își doresc să o vadă. Aceștia plătesc bani pentru animatoare, deci ea trebuie să de-a dovadă de puțină creativitate, astfel încât să nu-i plictisească.

Un model de videochat va avea mai mult succes dacă are talentul să-și facă clientul să râdă. Cu siguranță glumele pot face un utilizator să se distreze, să stea mai mult pe site și să plătească bani pentru asta. În plus, în acest fel modelul poate tria potențialii clienți și discuta doar cu cei mai vorbăreți sau mai glumeți.

Contează și respectarea unui program, pentru ca utilizatorii să știe când pot vedea un anumit model pe respectivul site. Un model știe cum să-și păstreze admiratorii, le răspunde la mesaje la timp și se ține de cuvânt cu privire la program.

Internetul este plin de anunțuri de la studiouri, însă cele de videochat Iași oferă training, spațiu de desfășurare a muncii, asistență tehnică, venituri substanțiale, dar percep și anumite comisioane. Când lucrezi la un studio trebuie să împarți banii cu oamenii din această industrie, așa cum scrie în contract.

Tinerele care decid să facă această meserie trebuie să se intereseze despre platformele sau studiourile care oferă astfel de joburi, să citească review-urile de pe Internet ale acestora, să fie sigure că toată munca este bine organizată și legală.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus