Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-19°C

Mesajul de Paști al Primăriei Cisnădie: ”Sufletește vom fi alături unii de ceilalți, vom fi mai apropiați ca niciodată

Mesajul de Paști al Primăriei Cisnădie: ”Sufletește vom fi alături unii de ceilalți, vom fi mai apropiați ca niciodată

Ne aflăm în Săptămâna Mare, un interval în care fiecare dintre noi se autoevaluează, încercând să cântărească obiectiv ceea ce a făcut bine sau mai puțin bine.

În acest an, dată fiind situația grea în care se află întreaga omenire, raportarea la semeni, la noi înșine va fi mai apropiată de ceea ce înseamnă cu adevărat căința și iertarea. Am văzut în jurul nostru multă suferință, îngrijorare, am constatat că suntem vulnerabili, dar mai ales că solidaritatea și empatia contează cel mai mult în viață. Poate că această criză manifestată la nivel mondial, pe lângă suferința pe care o generează, ne va învăța să fim mai atenți cu cei de lângă noi, să fim mai buni.

Întotdeauna am considerat că într-un rău există și un dram de bine, iar acum, când ne pregătim să întâmpinăm Învierea Domnului, avem șansa de a înțelege mult mai bine semnificația celui mai important moment din istoria creștinătății. Chiar dacă nu ne vom putea întâlni fizic la biserică, nu ne vom putea îmbrățișa așa cum o făceam în anii trecuți, sunt convins că sufletește vom fi alături unii de ceilalți, că vom fi mai apropiați ca niciodată. Doresc să vă transmit tuturor un gând bun, să vă urez în primul rând sănătate, bucurii și, în același timp, liniște și lumină în suflet.

Primar Gheorghe Huja Primar Gheorghe Huja

Fie ca Sărbătorile Pascale să ne aducă pe toți mai aproape de ceea ce înseamnă cu adevărat speranța pe care o insuflă miracolul Învierii. Să nu îi uităm în aceste zile nici pe cei suferinzi, bolnavi, nici pe vârstnicii care au nevoie mai mult decât oricând de ajutorul celorlalți. Am convingerea că întreaga comunitate cisnădiană va dovedi și de această dată că solidaritatea e o trăsătură principală a ei și că poate trece prin încercările grele, ieșind mai puternică, mai unită. Nu în ultimul rând, doresc să le transmit cele mai bune gânduri și credincioșilor care au sărbătorit Paștile duminica trecută. Vă asigur că mă voi implica în continuare în viața comunității cisnădiene și că voi face tot ceea ce este omenește posibil pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă și pentru a continua proiectele prin care vom moderniza orașul.

Bunul Dumnezeu să ne ocrotească pe toți, să ne țină sănătoși, să ne dea putere pentru a face lucruri bune pentru semeni.

Sărbători fericite!

Primar, Gheorghe HUJA

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus