Joi,
26.11.2020
Ceata
Acum
-3°C

VIDEO Mesajul lui Iohannis devine hit cu piesa celor de la Hyenas - Stați acasă!

17 Aprilie 2020 14:08

VIDEO Mesajul lui Iohannis devine hit cu piesa celor de la Hyenas - Stați acasă!

Îndemnul lui Klaus Iohannis – ”Stați acasă” - are toate șansele să devină un hit, după ce ”a fost pus pe beat-uri” și remixat de producătorii muzicali Hyenas.

„În timp ce ascultam mesajul către populație dat de către șeful statului legat de măsurile de distanțare socială din preajma sărbătorilor pascale, am realizat că este necesară întărirea și împrăștierea cât mai masivă a acestuia. Maniera imperativă și răspicată a lui Klaus Iohannis de a-l comunica a inspirat instrumentalul energic și ritmat și a dus la construirea piesei, de altfel o semnătură de sound a producătorilor/DJ-ilor Hyenas. Sperăm ca mișcarea și statement-ul nostru va aduce un real ajutor în a răspândi indicațiile liderului statului și în a ajunge la cât mai multe persoane, mai ales cele tinere care ar putea privi superficial distanțarea aflându-se în afara limitelor de risc ale vârstei”, declară Hyenas, potrivit Europafm.ro

„Stați acasă” este mesajul transmis în nenumărate momente de către Klaus Iohannis, privind situația actuală de prevenire a răspândirii COVID-19. Hyenas a decis să se alăture acestei cauze și a transformat declarația președintelui într-o piesă cool, cu beat-uri dance și un drop catchy. Hyenas este un proiect muzical din România apărut în 2019, format din doi producători talentați, Zagga și Cătălin Tamazlicaru. Cei doi artiști români combină numeroase genuri muzicale precum moombathon, reggaeton și dancehall.

 

Comentarii

5 comentarii

Un om chibzuit

Acum 7 luni

Servilism! Hyenas astia or fi abonati la banii Primariei Sibiu, ai Presedentiei sau ai carei surse publice? E clar ca sint hiene ciolanniste, bugetivore!
Raspunde

Calugaru

Acum 7 luni

...oare si o ratat cariera dom President ??
Raspunde

cap limpede

Acum 7 luni

Penibil!
Raspunde

raspandache

Acum 7 luni

Trebuie să fii dereglat mintal ca să asculți așa ceva. E pur și simplu oribil.
Raspunde

RaduDan

Acum 6 luni

Doar acasa mai putem sta, nu-ti mai arde nici de-un control la medic, ca nu se stie dupa ce se intampla...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus