Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Mesajul de Paști al primăriei comunei Poplaca

Mesajul de Paști al primăriei comunei Poplaca

Dragi locuitori ai comunei Poplaca,

Învierea Domnului Nostru Iisus Hristos este perioada din an când ne dorim să fim împreună cu cei dragi și cu familia, să sărbătorim un moment unic de întoarcere spre armonie, speranță și iubire. Știm că anul acesta nu va fi ușor. Conducerea Primăriei Poplaca dorește să vă transmită cele mai bune gânduri, să vă asigure de sprijinul și ajutorul ei în aceste momente de dificultate care se răsfrâng asupra tuturor.

Atât eu, ca primar, dar și colegii mei din administrația publică locală dorim să vă mulțumim pentru că încă odată am reușit să demonstrăm că suntem o comunitate unită, că știm să respectăm prevederile autorităților pentru binele tuturor și suntem conștienți că în această perioadă sănătatea este cea mai importantă.

Dragi cetățeni, fie ca binecuvântarea cerească să se răsfrângă asupra noastră a tuturor și să ne facă mai buni, mai darnici și mai înțelepți!

PAȘTE FERICIT!

Vă urează conducerea Primăriei Poplaca!

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus