Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-5°C

Funcționar de la Evidența Persoanelor, confirmat pozitiv cu SARS CoV-2

Funcționar de la Evidența Persoanelor, confirmat pozitiv cu SARS CoV-2

Un funcționar de la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu a fost depistat pozitiv în urma unui test SARS CoV-2. Persoana în cauză se află internată la Spitalul Clinic Județean, anunță prefectul Mircea Crețu. „În ceea ce privește situația de la Serviciul de Evdidență a Persoanelor din Municipiul Sibiu pot să vă confirm că o persoană angajată a fost confirmată pozitiv, în urma testării cu Covid – 19. Această persoană se află internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu sub tratament specific”, a anunțat prefectul Sibiului.

La Serviciul de Evidență a Persoanelor s-a demarat o anchetă epidemiologică, însă, din cele șapte teste realizate nu s-a mai găsit nicio persoană infectată. „În urma demarării anchetei epidiomologice, un număr de șapte persoane conacte ale acesteia au fost testate. Toate testele au fost negative, iar persoanele respective au fost izolate la domiciliu. De asemenea, toată activitatea Serviciului se desfășoară în mod normal”, a anunțat prefectul Mircea Crețu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Popescu Virgil

Acum 1 an

Domnule Prefect! Sunteti prost informat referitor la testarea celor de la evidenta populatiei, ce minciuna v-au bagat pe gat! ......... sau?
Raspunde

Funcționar public

Acum 1 an

Citesc cu groaza aceste știri,și ce va pot spune este că sunt niște informații false,nu sa făcut nici un test și nici o dezinfecție .Nu înțeleg de ce se dau aceste știri false, vă asigur că este o informație falsa deoarece fac parte din acei contacti și nu am fost testat,chiar dacă am cerut să fie testați.Rusine să vă fie!
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Am tot repetat si voi continua, ne mintim singuri. Faceti teste, 4-5 sute pe zi, dacă va pasa de oameni si vreți sa salvati vieti! Minciuna ucide, corupția ucide domnule prefect, domnule director dsp, domnule manager sp.judetean, doamna presedinta consiliu! Corupția ucide, bagati-va mintile in cap pana nu e prea târziu pentru voi ca funcții si ca oameni!
Raspunde

Octa

Acum 1 an

Mincinosilor. Nu testati oamenii! Pe Daniela Campea si toata clica PNL ati testat-o imediat. Si le-au venit imediat rezultatele. Pe noi prostii, sibienii de rand nu ne baga nimeni in seama. Sunteti un dezastru, ati pus doar catastrofe in functiile de conducere.
Raspunde

mihai

Acum 1 an

Nu era normal sa se faca imediat dupa aflarea contaminarii acestei persoane si o dezinfectie in blocul in care locuieste si anuntarea locatarilor de acest fapt pentru luarea masurilor individuale necesare?
Raspunde

mihai

Acum 1 an

Deci se poate. La ora 15,30 s-a facut o dezinfectare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus