Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

180 sibieni confirmați cu COVID-19 sunt internați. Șase sunt în stare gravă

180 sibieni confirmați cu COVID-19 sunt internați. Șase sunt în stare gravă

Mai bine de jumătate din sibienii confirmați până în acest moment cu infecție cu noul coronavirus sunt internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență, iar câțiva la Pediatrie.

228 persoane au avut rezultat pozitiv la testarea pentru infecția cu COVID-19, până în prezent. Dintre acestea, la momentul actual 180 de persoane sunt internate, șase fiind în stare gravă, transmit reprezentanții prefecturii.

„Astăzi, 24.04.2020 sunt internați 180 de pacienți confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre aceștia 18 sunt copii și sunt internați la Spitalul de Pediatrie. 162 de pacienți sunt internați în cadrul SCJU Sibiu, dintre care 6 pe secția ATI”, a transmis Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Vă reamintim că, potrivit celui mai recent raport, până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 49 de persoane, iar 16 persoane au decedat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Canaris

Acum 3 ani

180 internați + 49 vindecati + 16 decese =245 cazuri confirmate În statistici Sibiu apare cu 228 infectați... Explicații de la Prefectura???
Raspunde

Stau acasa

Acum 3 ani

Oricum... In Cisanadie,ieri,sotul unei doamne pozitive cu Covid-19,a fost fara nici o problema la sediul Agentiei BRD.Cred ca:( SIGUR trebuia sa fie in izolare domnul respectiv. Nu stim unde a mai fost pe traseul sau. Asta este situatia reala. Asa ca faptul ca nu dau numerele nu trebuie sa ne mai mire!
Raspunde

Vintilescu

Acum 3 ani

Cate cazuri sunt in Cisnadie,si la ce firme ? Ascundem ceva ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus