Sâmbătă,
25.03.2023
Partial Noros
Acum
9°C

Datele Covid-19 în Sibiu. În ultimele trei zile: 27 de sibieni vindecați, 61 - infectați

Datele Covid-19 în Sibiu. În ultimele trei zile: 27 de sibieni vindecați, 61 - infectați

180 de teste realizate, 61 de sibieni identificați ca fiind infectați, alți 27 externați din spital și declarați vindecați. Acestea sunt datele primelor trei zile din luna mai, prezentate de Prefectura Sibiu.

Numărul sibienilor aflați în izolare a ajuns la 405, un număr mult mai mic față de cei peste 2.500 câți erau la începutul lunii aprilie. În carantină se aflau ieri 297 de sibieni, în timp ce la începutul lunii trecute erau 340. Cei mai mulți sibieni aflați în carantină s-au aflat în 7 aprilie, când erau 535 de sibieni. În total, în centrele de testare din județ s-au efectuat până acum 2.439 de teste, din care 368 au ieșit pozitive, alte 1.231 fiind negative.

În aceste prime trei zile din lună s-au acordat 207 sancțiuni pe întregul teritoriu al județului, în valoare de 291.500 de lei.

Până ieri erau declarate vindecate și externate 131 de persoane, iar alte 20 persoane au decedat.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 44 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 116 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Sanda

Acum 2 ani

Numarul persoanelor infectate creste in Sibiu in ritm sustinut ; am ajuns sa fim pe un deloc invidiat loc 13 in Romania. Am depasit multe judete care se aflau la un moment dat inaintea noastra. Oare se intreaba cineva DE CE ? Se face undeva o analiza corecta si transparenta ? Se incearca sa se analizeze situatia, se schimba ceva in strategia fixata in urma cu multe saptamani in urma ??? Avem in Sibiu capacitate de testare suficienta si cu toate acestea nu se fac decat 50 -60 de teste pe zi. Bihorul testeaza toate persoanele care intra in carantina .....Asimptomaticii infectati care pleaca dupa 14 zile de carantina sunt printre cei care realizeaza transmiterea comunitara..../ vezi studiile publicate de cercetatorii germani....Sunt aspecte care ar trebui sa dea de gandit !!! Si luate urgent masuri ....
Raspunde

Sibianul

Acum 2 ani

Curios astăzi 4 mai în plina pantă ascendentă se anunță că pe 15 se ridică starea de urgență și se dă liber la circulație. A venit ordinul de sus și trebuie executat? Deja se lansează ideea că ne pregătim de valul 2.De unde se știe ce urmează?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus