Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

VIDEO - Zece kilometri de asfalt nou pe DN 1, în județul Sibiu

VIDEO - Zece kilometri de asfalt nou pe DN 1, în județul Sibiu

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, care are în administrație județul Sibiu, asfaltează în perioada aceasta zece kilometri din DN 1, între Scoreiu și limita cu județul Brașov.

Proiectul a demarat încă de săptămâna trecută și prevede, în total, asfaltarea a zece kilometri din drumul național.

”Important de menționat că după așternerea unui nou covor asfaltic vor fi refăcute și marcajele rutiere, precum și acostamentele”, arată Robert Elekeș, purtătorul de cuvânt la DRDP Brașov.

În funcție de cum va permite starea vremii, asfaltarea ar urma să se încheie până la finalul lunii viitoare.

„Noi nu ne putem permite să întrerupem activitatea pentru că drumurile naționale și autostrăzile sunt vitale pentru aprovizionarea populației și a sistemului sanitar în această perioadă dificilă. Mai mult, vom încerca să profităm la maxim de pe urma traficului scăzut din timpul stării de urgență și să începem lucrările pe cât mai multe sectoare”, spunea recent directorul DRDP Brașov, Horia Stancu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus