Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

uMarket – Magazinul sibian unde găsești tot ce ai nevoie pentru acasă

uMarket – Magazinul sibian unde găsești tot ce ai nevoie pentru acasă

Deschis în urmă cu aproape un an ca mică afacere de familie, magazinul uMarket devine treptat un loc al sibienilor care au nevoie de produse pentru acasă. Iar de curând, uMarket este și online, comenzile ajungând în toată țara.

Înființat în vara anului trecut, uMarket reprezintă inițiativa antreprenorului Maxim Monastîrschi. ”Lucram de vreo zece ani în domeniu, aveam deja experiență în zona aceasta a comerțului și am vrut să deschid un magazin propriu, o afacere de familie. Aveam ideea și planul în minte, când am căutat un spațiu să le pun în practică Valea Aurie mi s-a părut cea mai bună alegere”, spune managerul uMarket.

uMarket-18

uMarket comercializează articole și ustensile pentru acasă, bricolaj, scule, jucării și multe altele. Practic, aici găsiți tot ce aveți nevoie pentru acasă.

 

”De la început pot să spun că vânzările au fost la nivelul așteptărilor. Eu nu vând produse de lux, vând produse de care este nevoie la casa omului. Spre deosebire de marile magazine de profil, noi ne axăm mult pe interacțiunea cu clientul, vânzătorii stau de vorbă cu cei care ne trec pragul, află ce este nevoie, relaționează... În marile magazine nu găsești așa ceva”, explică Maxim Monastîrschi.

uMarket-8

De la apariția pandemiei de coronavirus, uMarket are și un site de unde pot fi comandate acasă produsele necesare. Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul țării în termen de la 24 ore la 7 zile, în funcție de disponibilitatea produselor, de la data primirii comenzii, în zilele lucrătoare. În municipiul Sibiu și localitățile limitrofe, până la 20 km de Sibiu - Cisnădie, Cristian, Șelimbăr, Ocna Sibiului, Șura Mica, Șura Mare, transportul este asigurat de reprezentanții uMarket și costă 10 de lei pentru comenzi de până la 50 lei, iar pentru comenzi de peste 50 de lei este gratuit.

uMarket-13

uMarket a fost deschis și pe perioada stării de urgență, iar în prezent primește zilnic vizita a tot mai mulți clienți, respectând normele impuse de pandemie.

”Am observat că încă de la începutul lunii mai, când s-a anunțat că urmează să fie adoptate măsuri de relaxare socială, lumea a început să iasă tot mai mult din casă. Însă o schimbare de comportament clar se observă. Oamenii sunt mai atenți la măsurile de siguranță și încearcă să fie eficienți atunci când merg la cumpărături”, concluzionează managerul uMarket, Maxim Monastîrschi.

uMarket-25

Adresa: str. Ludoș, nr. 6, bl. 33

Telefon: 0767160002 și 0771071871

Site și comenzi: www.umarketsibiu.ro

uMarket-29

uMarket-16 uMarket-26 uMarket-51

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Dracu

Acum 3 ani

Imi place logo-ul, dar e in totala contradictie cu interiorul. Spatiul e amenajat ca un magazin din anii 90... Ideea e buna dar trebuie lucrat mult la interior, ca design. Se vad idei saracacioase si zero talent artistic. Cand vezi logoul ala la intrare te astepti la ceva super in interior. Din pacate, nu e asa. Cautati idei pe net, sunt o gramada. Reganditi interiorul. Asa cum e acum, e urat. Bafta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus