Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
3°C

VIDEO Un avion cu 107 persoane la bord s-a prăbușit peste un oraș din Pakistan

VIDEO Un avion cu 107 persoane la bord s-a prăbușit peste un oraș din Pakistan

Un avion de linie al companiei Pakistan International Airlines (PIA) cu 107 persoane la bord s-a prăbuşit, vineri, într-o zonă rezidenţială din oraşul Karachi, sudul Pakistanului, a anunţat Autoritatea Aviaţiei Civile pakistaneze, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Atenție! Imagini cu impact emoțional

"Avionul s-a prăbuşit la Karachi. Încercăm să confirmăm numărul de pasageri, dar deocamdată ştim că este vorba de 99 de pasageri şi opt membri ai echipajului", a declarat pentru AFP Abdul Sattar Khokhar, purtătorul de cuvânt al Autorităţii Aviaţiei Civile, adăugând că zborul venea de la Lahore, al doilea oraş al ţării.

Conform Autorităţii Aviaţiei Civile, pilotul zborului a raportat către turnul de control o problemă tehnică înainte de a se pierde contactul.

 Photo Credit: Twitter

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus