Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Foto Video / Somni uriași, prinși pe Olt. "O partidă pe care nu o vom uita niciodată!"

Foto Video / Somni uriași, prinși pe Olt.

Cinci somni uriași au fost prinși zilele trecute de Delphin Team Mediaș pe râul Olt, în zona Sibiu. "O partidă pe care nu o vom uita niciodată!! Râul Olt încă mai are pește," este mesajul echipei, postat pe pagina de facebook.

Adrian Boier, Iulian Bad și Arion Niche, toți trei din Mediaș, repectiv Nicolas Cismaș din Porumbacu de jos, formează echipa Delphin Team Mediaș. Zilele trecute aceștia au reușit o captură impresionată pe râul Olt, în zona Sibiu. 

În decurs de trei nopți și patru zile, aceștia au prins cinci somni uriași. Cel mai mare avea 1,94 metri și 50 kilograme, următorul 1,83 metri și 41 kilograme, un altul avea 1,77 metri și 36 kilograme, al patrulea 1,63 metri și 31 kilograme, iar al cincelea 1,55 metri și 24 kilograme, scrie Novatv. Pescarii au folosit ca și momeală pește viu, iar peștii prinși au fost ulterior eliberați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 26280

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus