Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
5°C

Nelu Tătaru: transmiterea comunitară este vinovată de această creştere a cazurilor

Nelu Tătaru: transmiterea comunitară este vinovată de această creştere a cazurilor

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a declarat, joi, la Rovinari, că transmiterea comunitară este vinovată de această creştere a cazurilor, dar evoluţia noului coronavirus ţine foarte mult şi de respectarea regulilor de bază.

"Transmiterea comunitară este vinovată de această creştere a cazurilor, dar ţine foarte mult de tot ce înseamnă respectarea regulilor de bază. (...). Nu neapărat oamenii. Majoritatea populaţiei, un 80%, sunt cei care respectă. Uitaţi-vă la o trecere de pietoni când îşi ridică masca pe nas ştiind că este o aglomeraţie, uitaţi-vă la terase, dar uitaţi-vă şi la cluburi care sunt deschise în această perioadă şi nu ar trebui să fie deschise. Săptămânal primesc fotografii la ore târzii din noapte în care nu se mai respectă nimic. Cu ce este vinovată populaţia civilă care a stat în case două luni să sufere în acest moment? Spuneam de sfârşitul lunii iunie, începutul lunii august la o viaţă cvasinormală, vom trăi cu acest virus, transmitere subliminală peste vară. Haideţi să ne gândim la copiii noştri, la un an şcolar care ar trebui să înceapă la timp, haideţi să ne gândim la bunicii noştri care vor trebui să iasă şi ei în parc", a mai spus ministrul Nelu Tătaru, citat de Agerpres.

Vizualizari: 1469

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus