Joi,
06.08.2020
Parțial Noros
Acum
29°C

Xcape Room Sibiu: Cel mai mare escape room din țară pregătește o cameră cu tema COVID-19

01 Iulie 2020 20:40

Xcape Room Sibiu: Cel mai mare escape room din țară pregătește o cameră cu tema COVID-19

Cu patru camere noi și alte două în lucru, Xcape Room Sibiu este pe punctul de a deveni cel mai mare escape room din țară. Demarat în 2016, proiectul gândit și dezvoltat în Sibiu a ajuns să se întindă pe o suprafață de peste 240 de metri pătrați și poate găzdui simultan până la 50 de persoane.

Deschis pe strada Malului, nr. 2, Xcape Room Sibiu are în prezent patru camere noi care pot asigura ore în șir de distracție. Cele patru camere se numesc ”The Case”, ”Asylum”, ”Black & White” și ”Jungle Escape”, iar în scurt timp vor fi inaugurate alte două noi camere, dintre care una dedicată noului coronavirus.

”Pandemia ne-a făcut să amânăm puțin planurile de extindere, însă nu ne-a oprit. Pregătim acum o alternativă la tot ceea ce știm și vedem despre coronavirus și vom avea o cameră tematică despre COVID 19. O să fie ceva unic în România și mai multe detalii veți vedea la inaugurare. Cea de-a doua cameră tematică se axează în jurul experienței de a călători în spațiu și se va numi, probabil, „Interstelar”, a explicat pentru Turnul Sfatului Rareș Lungu, managerul Xcape Room.

În viitorul apropiat Sibiul va avea astfel cel mai mare escape room din România, depășind ca număr de camere și spațiu orice alt proiect similar din țară. ”După implementare și extindere vom avea cel mai mare escape room din țară, ca număr de camere și suprafață”, completează Rareș Lungu. Important de menționat că Xcape Room Sibiu are și patru francize în țară, câte una la Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca și București.

Prin tematica lor, camerele se adresează atât tinerilor și adulților, cât și celor care vor să vină  împreună cu familia. În afara camerelor tematice clienții găsesc la Xcape Room Sibiu și un loc pentru luat masa, precum un lounge unde se pot relaxa sau organiza zile onomastice.

”Scopul este ca familiile să vină împreună și să se distreze cu toții. Pe lângă timpul petrecut în familie, complexitatea și modul în care sunt gândite jocurile ajută la dezvoltarea copiilor. În curând vom ajunge la o capacitate de 50 de persoane și vom putea astfel satisface nevoile companiilor care vor să organizeze team-buildinguri”, concluzionează reprezentantul Xcape Room Sibiu.

Xcape Room Sibiu respectă cu strictețe toate recomandările Ministerului Sănătății și asigură un mediu sigur pentru toți clienții.

Rezervări: 0722 654 250

Site: www.xcaperoomsibiu.ro

Facebook: /xcaperoomsibiu

Instagram: @escaperoomsibiu

Vizualizari: 1317

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus