Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Dosar penal la 19 ani, după ce a prezentat un permis de conducere fals

Dosar penal la 19 ani, după ce a prezentat un permis de conducere fals

Un tânăr are dosar penal după polițiștii l-au surprins, azi-noapte, conducând deși nu deține permis de conducere. Totodată, la control, bărbatul a prezentat un permis fals.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș l-au oprit pentru control pe tânărul de 19 ani pe Șoseaua Sibiului, azi-noapte, în jurul orei 2. Tânărul a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de o autoritate străină, însă, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că documentul în cauză este fals, iar medieșeanul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, arată autoritățile sibiene.

În cauză, s-a întocmit un dosar de cercetare penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv uz de fals.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus