Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
27°C

Dispensar și birou de taxe și impozite într-o clădire nouă, pentru locuitorii din comuna Roșia

Dispensar și birou de taxe și impozite într-o clădire nouă, pentru locuitorii din comuna Roșia

Începând cu luna iulie locuitorii comunei Roșia pot beneficia de serviciile primăriei la un nou birou de Taxe și Impozite. De asemenea, în aceeași clădire, se află și noul dispensar al comunei care răspunde acum tuturor standardelor în vigoare și normelor impuse de pandemia creată de COVID-19. Este vorba despre o clădire ridicată de la zero, investiție făcută din bugetul local. 

Primăria comunei Roșia a ridicat de la zero o clădire în localitatea Daia cu destinația Birou de plată a Taxelor și Impozitelor și Dispensar. Astfel, începând cu data de 1 iulie, locuitorii comunei beneficiază de serviciile primăriei la un nou birou de Taxe și Impozite. Programul este de luni până joi de la ora 8.00 la 15.00, iar vineri de la 8.00 la 13.00.

„Am deschis acest nou birou pentru plata taxelor și impozitelor locale cu scopul de a veni în sprijinul locuitorilor comunei. O să avem și un aparat cu ajutorul căruia oamenii vor putea plăti fără a mai intra în birou. Mi-aș dori să le reamintesc și că au și posibilitatea de a plăti on line pe platforma specială de taxe și impozite a comunei Roșia. Astfel își pot plăti dările și își pot elibera acte de acasă”, spune Ioan David, primarul comunei.  

Dispensar cu trei cadre medicale

Noua clădire pusă la dispoziție de primărie este complet utilată și mobilată. Locuitorii comunei au acum un spațiu special amenajat pentru a răspunde cerințelor unui dispensar.

„Înainte dispensarul funcționa într-o cameră în grădiniță, iar de când cu pandemia de COVID-19 oamenii nu mai puteau merge într-o incintă care va fi frecventată de copii. Am luat astfel decizia de a face un dispensar nou, iar acum totul este finalizat și pus la dispoziția locuitorilor comunei”, mai spune primarul.

În momentul de față trei cadre medicale deservesc satele comunei Roșia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Ha Ha Ha

Acum 2 ani

Cica de la zero, sa mori nu alta la cat mint...toti! E fostul complex comercial, in ultimii ani birt, din sat. Doar au modernizat si facut etajul. Se vede clar amprenta cladirii, structura, deschiderile de la parter. Vedeti aici imagini din 2012, se poate comuta 2019-2012 https://www.google.ro/maps/@45.8011247,24.2796475,3a,75y,6.89h,88.19t/data=!3m7!1e1!3m5!1sCRrdKlHRqK52ykXXT5HuTQ!2e0!5s20120801T000000!7i13312!8i6656?hl=ro
Raspunde

Bosu Bosu

Acum 2 ani

Din păcate ha ha ha nu sunteți bun/bună de nimic ,dacă și la ceva ce se face aveți de comentat!Din păcate sunt destui ca dumneavoastră ,de aceea suntem unde suntem în țara asta !Rușineee!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus