Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O nouă acțiune împotriva țânțarilor și căpușelor

O nouă acțiune împotriva țânțarilor și căpușelor

Primăria Sibiu, prin firma contractată DD Chim SRL, va realiza o nouă acțiune împotriva țânțarilor și căpușelor în municipiul Sibiu:

  • În perioada 3-6 august se vor pulveriza substanțe împotriva căpușelor în parcuri și în zonele verzi, pe malurile râurilor și pârâurilor, în spațiile verzi din curțile unităților de învățământ, în Cimitirul Municipal și în Grădina Zoologică. Substanța utilizată este Deltatim Plus, avizată de Ministerul Sănătății
  • În aceeași perioadă se vor pulveriza substanțe împotriva țânțarilor în zonele indicate mai sus. Substanța utilizată este Exit 100 EC, avizată de către Ministerul Sănătății.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile, acțiunile vor fi prelungite sau decalate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1476

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus