Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Un tânăr a murit, după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Cauza: viteza excesivă în curbă

Un tânăr a murit, după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Cauza: viteza excesivă în curbă

Un tânăr a decedat în această dimineață, după ce a intrat cu mașina în coliziune cu un TIR. Accidentul s-a produs pe șoseaua de centură a municipiului Mediaș.

Actualizare. Cauza probabilă a accidentului a fost viteza neadaptată la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă, transmit polițiștii sibieni.

Știre inițială. Din primele cercetări, șoferul în vârstă de 24 de ani, din Bîrghiș, în timp ce conducea autoturismul spre municipiul Sibiu, a pierdut controlul asupra mașinii și a pătruns pe contrasens unde a intrat frontal într-un TIR, condus de un bărbat de 48 de ani din Bistrița Năsăud, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Traficul rutier este în acest moment blocat. 

La fața locului s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD, însă din păcate tânărul de 24 de ani, prins în mașină, a decedat, transmite slt. Alina Voina, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ceai Ionut

Acum 3 ani

Mno...nu-i bai. Norocul nostru ca a intrat in coliziune cu un TIR si nu cu oricare dintre noi, care puteam circula in momentul ala pe acolo, sa ne omoare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus