Vineri,
24.09.2021
Parțial Noros
Acum
16°C

Aproape 200 de participanți la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional „Capitala muzicală”

Aproape 200 de participanți la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional „Capitala muzicală”

În perioada 23 – 25 august, la Sibiu, are loc cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional „Capitala muzicală”. Potrivit organizatorilor, la competiție s-au înscris 190 de participanți. Tinerii vor concura în cadrul secțiunilor de muzică clasică, folk, muzică populară și muzică pop, vocal sau instrumental.

Juriul competiției îl are ca președinte pe Horia Moculescu, și este alcătuit din compozitorii Mihai Alexandru și Nicolaie Caragia, soprana Felicia Filip, tenorul Cristian Mihăilescu, vocal coach-ul „Vocea României” Gabriela Duțescu, , vocal coach-ul „X Factor” Crina Mardare, vocal coach-ul „Next Star” Dana Dorian, artiștii Luminița Anghel Radu Nechifor și Mihai Mărginean, jurnaliștii Ileana Vieru-Radio „Antena Satelor” și Rodica Tulbure „Radio Cluj”, profesori ai Liceului de Artă din Sibiu Crina Popovici și Sanda Vulcu, referentul cultural al Casei de Cultură a Studenților Cosmin Curtean și Astrid Theodora Muthu- câștigătoarea marelui premiu a ediției a V-a2017. Invitat va fi de asemenea și Andrei Petruș câștigătorul marelui premiu a ediției a VII-a.

„Și în acest an Trofeul Festivalului va fi recompensat cu 4.800 de lei, premiile totale depășind valoarea de 9.000 de lei. Pentru a se putea respecta condițiile speciale impuse de starea de alertă medicală, Festivalul se desfășoară pe scena în aer liber din fața Sălii Thalia, cu o serie de măsuri luate pentru respectarea distanțării fizice, termoscanarea participanților și purtarea obligatorie a măștii de protecție. Intrarea este liberă, dar în limita locurilor disponibile, în acest context special”, transmit organizatorii evenimentului.

Evenimentul este organizat de Asociația „Positive Life”.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus