Joi,
26.11.2020
Ceata
Acum
-2°C

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a deschis birou la Sibiu: Le stăm la dispoziție sibienilor

13 August 2020 19:53

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a deschis birou la Sibiu: Le stăm la dispoziție sibienilor

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a inaugurat joi, la prânz, un birou de reprezentare prin care și-a propus să fie în contact cu sibienii.

Biroul va funcționa în sediul PSD de pe strada Brukenthal, nr. 4, iar europarlamentarul social-democrat promite că va fi prezent fizic trimestrial aici pentru a sta de vorbă cu sibienii. În plus, oricine este interesat poate obține cu ușurință audiențe online.

”De îndată ce pandemia ne-a permis am deschis acest birou pentru că Sibiul este un oraș important pentru mine. Sibiul este un simbol pentru România, istoria, tradițiile și obiceiurile fac din acest loc un spațiu foarte important pentru țara noastră”, a motivat europarlamentarul.

Prin deschiderea noului birou se dorește apropierea populației de ceea ce se întâmplă în Parlamentul European și detalierea unor decizii cu impact pe scară largă.

”Scopul meu nu este să deschid un cabinet aici, ci să aducem informația cu caracter european în Sibiu, să fim o punte de legătură. Le stăm la dispoziție sibienilor”, a concluzionat Victor Negrescu.

Eurodeputatul Victor Negrescu este membru în Comisia pentru Bugete, Comisia pentru Cultură, Educație, Tineret, Media și Sport și Comisia pentru Afaceri Constituționale.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Toma Toma

Acum 3 luni

Toata polologhia Dvs. este inutila!Faptele partidului in care activati au spus totul!Nu veti reusi niciodata sa ne dovediti contrariul!Daca vreti,cu adevarat,sa faceti ceva bun pentru sibieni sau pentru romani,demisionati cat mai degraba si plecati cat mai departe de acest focar malefic!Inca sunteti tanar!
Raspunde

Hop Beniamin

Acum 3 luni

.......si ....? mare lucru !!!!
Raspunde

Ni No

Acum 3 luni

Hai PSD....mai arunca niste laturi spre noi...spune-ne cum faci si dregi, dupa ce ai adus Romania la stadiul de ultima caruta a Europei, in 30 de ani. Lasa-ne....e jenant.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus